4 je Leven


Buisweerdweg 10 b 7245 RR Laren
0621867245 Klik om te bellen

Over 4 je Leven

Waarom is 4 Je Leven de beste keuze voor jou?

Vanuit veiligheid kun je je ontwikkelen en je leven vormgeven zoals jij dat wilt! Sinds 1987 beoefen ik yoga en heb o.a. 13 jaar lesgegeven in de psychiatrie, naast mijn werk als levenscoach met kwetsbare mensen, heeft mij dit gevormd. Mijn naam is Angelique van Gogh en ik ben verhuisd van Amsterdam naar Laren en wil nu in deze regio mensen blij maken!

Meer over 4 Je Leven:

4 Je Leven doe ik samen met mijn man. Wij staan voor de verbinding van lichaam, geest en ziel. Wij zijn innovatief bezig met zorg en therapie.

Wat kan 4 Je Leven je bieden?

Fysieke, emotionele en psychische klachten hebben een enorme invloed op je gevoel van welzijn. Samen met jou onderzoek ik graag hoe jouw klachten lichaamsgericht te benaderen en het zelfhelend vermogen aan te spreken zodat je de verbinding met je lichaam kunt herstellen. De begeleiding biedt je de mogelijkheid zelf weer te kunnen gaan voelen wat goed voor je is. Je herstelt en verdiept de relatie met je lijf. We zoeken onbewuste en bewuste spanningsgebieden in je lichaam op om te kunnen ervaren hoe je met deze spanning omgaat, hiermee krijg je inzichten in hoe je met je lichaam en dus met jezelf omgaat. We kijken ook naar patronen die ten grondslag liggen aan de opgebouwde of onder actieve spanning. De klachten en de pijn zijn niet alleen fysiek maar zijn een optelsom van aanleg, persoonlijkheid, drijfveren, ervaringen uit het verleden en de manier waarop je bent omgegaan met spanning en stress. De therapie gaat uit van een lichaamsgerichte aanpak die wordt ondersteund door verschillende yogatechnieken. Denk hierbij aan access bars, ademhalingsoefeningen, reinigingstechnieken, voedingsadvies, mantra’s en mudra’s en healings. Voor wie en welke klachten - Lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn, pijn aan de schouders, hernia, bekkenklachten. - Stress gerelateerde klachten zoals hyperventilatie, paniek, vermoeidheid en burn-out. - Somberheid en depressie. - Problemen met de spijsvertering. - Trauma. Kosten Privésessie € 220,- van 120 minuten. 

Wie gingen je voor?

Wat ik het meest heb gehoord van mensen die bij mij zijn geweest is dat het voelde als "thuiskomen".

4 je Leven in het kort

Diensten

Coaching
Hatha yoga
Meditatie
Mindfulness
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga

Therapieën

Ademtherapie
Individuele gesprekstherapie
Mindfulness trainingen
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

4 je Leven


Buisweerdweg 10 b 7245 RR Laren
0621867245 Klik om te bellen