Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie


Stellingmolen 122 3352 BL Papendrecht
06-81147852 Klik om te bellen

Over Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie

Waarom is Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie de beste keuze voor jou?

Kom in Balans met Yoga! Yoga gebruiken als therapie om chronische aandoeningen tegen te gaan, daarvoor moet je aan Yoga gaan doen, dat is elke dag oefenen, niet alleen de poses, maar vooral de adem en het sturen van jouw gedachten, zodat je lekker slaapt en tevreden kunt zijn.

Meer over Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie:

Dagelijks verzorg ik klassikale yogalessen, dat varieert van beginnersles, rustige Hatha yoga, iets meer flow en een pittige Vinyasa yoga les. We gebruiken de poses om de energie te laten stromen, om balans te krijgen in de energie om je zodoende gezond en gelukkig te voelen. Yoga is niet alleen iets wat je op de mat doet gedurende 1 of meer uur per week, maar is een instelling. Je maakt het lichaam sterker en leniger, je focust je goed op wat je doet en hoe je ademt, daardoor breng je rust in jouw hoofd.

Wat kan Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie je bieden?

Naast de dagelijkse klassikale yogalessen, verzorg ik privelessen of Yoga therapie lessen 1 op 1, waarbij alle aandacht uitgaat naar jou en waar jij behoefte aan hebt. Voor op het werk bied ik corporate yoga aan, in de pauze of na het werk yoga voor de medewerkers om ontspannen de dag te kunnen vervolgen, goed in het lijf te voelen en te kunnen blijven concentreren

Wie gingen je voor?

Belangrijk moment in de week om tijd voor jezelf te nemen en je bewust te worden wat je doet, hoe jij je voelt en vooral wie je bent. Mijn doel is dat de deelnemers datgene opsteken van de les waarmee ze op dat moment verder kunnen, dat verschilt per deelnemer en kan per les veranderen. Veel deelnemers aan de les vinden het fijn dat ik hen met positiviteit en energie motiveer om overal iets moois van te maken.

Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie in het kort

Diensten

Cursussen
Hatha yoga
Online Yoga
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga

Therapieën

Ademtherapie
Business yoga
Yogatherapie

Onze locatie

Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie


Stellingmolen 122 3352 BL Papendrecht
06-81147852 Klik om te bellen