Anne Elberse Yoga


't Goylaan 1 3525 AA Utrecht
0629460826 Klik om te bellen

Over Anne Elberse Yoga

Een-op-een yoga trajecten

Hoe je de balans terug kunt vinden in je leven is voor iedereen anders. Ik geloof dan ook niet in een ‘one size fits all’ programma, maar wel in persoonlijke aandacht en luisteren naar jou.

Daarom hebben we voor een eerste privésessie ook een (online) kennismakingsgesprek. Ik luister naar jouw verhaal, wensen en klachten. Boek je een Yogatherapie Traject? Dan volgt ook een uitgebreide fysieke intake. Tijdens het traject vallen alle puzzelstukjes in elkaar en geef ik je handvatten om yoga onderdeel te maken van je dagelijks leven.

Workshops & cursussen online

Naast Privé Sessies in mijn yogastudio in Utrecht geef ik diverse workshops en cursussen online. Denk aan Yoga voor omgaan met stress of yoga bij spijsverteringsklachten. In het voorjaar start een 5-weekse cursus Yoga voor slaapherstel. Zie mijn website voor alle online events!

Wekelijkse les

In Utrecht geef ik een wekelijkse Hatha Flow les op zaterdagochtend van 9.30-10.45 uur. De groepen zijn altijd klein zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Vanwege de corona maatregelen is de les op dit moment online en op donatiebasis. Wil je je direct opgeven? Ga dan naar www.momoyoga.com/anne-elberse-yoga. Wie weet tot snel!

Foto's

Anne Elberse Yoga in het kort

Diensten

Meditatie
Online Yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Business yoga
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Anne Elberse Yoga


't Goylaan 1 3525 AA Utrecht
0629460826 Klik om te bellen