Anne Elberse Yoga


Doelenstraat 28A 3512 XJ Utrecht
06 28560795 Klik om te bellen

Over Anne Elberse Yoga

Een-op-een yogatherapie trajecten

Hoe je de balans terug kunt vinden in je leven is voor iedereen anders. Ik geloof dan ook niet in een ‘one size fits all’ programma, maar wel in persoonlijke aandacht en luisteren naar jou.

Daarom hebben we voor de start van een yogatherapietraject een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ik luister naar jouw verhaal, wensen en klachten én we kijken of het klikt. Gaan we samen aan de slag? Dan volgt ook een fysieke intake. Tijdens het traject vallen alle puzzelstukjes in elkaar en geef ik je handvatten om yoga onderdeel te maken van je dagelijks leven.

Workshops & cursussen online

Naast Privé Sessies in mijn yogastudio in Utrecht geef ik diverse workshops en cursussen online. Denk aan Yoga voor omgaan met stress of yoga bij spijsverteringsklachten. Regelmatig start het online 5-weekse programma 'Beter slapen met yoga'. Zie mijn website voor alle online events!

Wekelijkse les

In Utrecht geef ik een wekelijkse Hatha Flow les op zaterdagochtend van 9.30-10.45 uur. De groepen zijn altijd klein zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Ga naar www.momoyoga.com/anne-elberse-yoga om je op te geven of check mijn website voor meer info. Wie weet tot snel!

Foto's

Anne Elberse Yoga in het kort

Diensten

Cursussen
Meditatie
Online Yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Business yoga
Yoga coaching
Yogatherapie

Certificeringen

In afrondende fase van Yogatherapie opleiding bij Yoga Therapy Institute

Onze locatie

Logo Anne Elberse Yoga

Anne Elberse Yoga

Anne Elberse Yoga


Doelenstraat 28A 3512 XJ Utrecht
06 28560795 Klik om te bellen