Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over yoga

Meditation on Metta

Doesn’t yoga make your mind feel like melted butter? I can easily play a game in shavasana where I make myself soft and melt slowly into the floor. It is a nice little meditation exercise. You just lie very still and like butter in the pan let the edges get fuzzy and runny. Eventually you get to the core, where the middle of you might be resistant, it eventually becomes flat and wide, ...

Lees meer >>

Op 31 januari 2015

Yoga is leren luisteren naar je lichaam

‘Wat heel belangrijk is bij yoga is de manier waarop je met jezelf, met je lichaam en met je omgeving omgaat’, ‘Yoga betekent dat je niks afdwingt, niks forceert. Vandaar ook dat het allesbehalve competitief is. Yoga mag geen pijn doen, integendeel, het leert je om je grenzen af te tasten en naar de signalen van je lichaam te luisteren. Dat staat in scherp contrast met andere ...

Lees meer >>

Op 23 januari 2014

Yoga Zone: Get Fit With Tine!

Yoga is een van de meest effectieve, gezonde manieren om je “mind en body’ te trainen zowel vanbinnen als vanbuiten...

Lees meer >>

Op 29 september 2013

Helpt yoga bij kinderen met buikpijn?

Kinderyoga lijkt te helpen bij kinderen die last hebben van zogenaamde functionele buikpijn. Sommige kinderen hebben zoveel last van buikpijn, dat ze niet naar school kunnen, terwijl er geen lichamelijke oorzaak kan worden gevonden.

Lees meer >>

Op 8 april 2013

Female Leadership Journey India

Negen dagen naar India om te werken aan de leiderschapskwaliteiten van Nederlandse topvrouwen. De Haarlemse Anita Tamming (40), eigenares van Yogacentrum Innerwork twijfelde geen moment toen zij door stichting Microkrediet voor Moeders werd meegevraagd.

Lees meer >>

Op 7 oktober 2012