Aukje Rood Mindfulness Yoga & Meditatie


Akkerwei 4 4854 NW Bavel
0161-234855 Klik om te bellen

Over Aukje Rood Mindfulness Yoga & Meditatie

Aukje Rood Mindfulness Yoga & Meditatie biedt Mindfulness Yoga, Vipassana meditatie, bijscholing voor professionals op diverse terreinen van mindfulness. Coaching en supervisie voor mindfulnesstrainers en yogadocenten.

Mindfulness yoga.
Het begrip Mindfulness betekent o.a. aandacht, alert zijn, opmerkzaamheid. Opmerkzaam zijn maakt dat bij deze yogavorm de mens op zowel fysiek, mentaal en emotionelel niveau bewust wordt. Het is steeds een uitnodiging om aandachtig met houdingen / bewegingen in het nu om te gaan, binnen de persoonlijke grens en mogelijkheid. De milde zorgzame aandacht die eigen is aan mindfulness maakt deze yogavorm voor veel mensen toegankelijk en werkt verdiepend. De adem is daarbij een belangrijke leidraad. Er is een grote link met de Vipassana meditatie, maar ook het werken in de fijne energie wordt niet geschroomd.

Meditatie is een manier om tot innerlijke kalmte en inzicht te komen. Een weg van inkeren en ontwikkeliing. Een manier van leven die ruimte geeft om vrijheid en vreugde te ervaren in het leven van elke dag. Bij Vipassana- of inzichtmeditatie staat het ontwikkelen van opmerkzaamheid centraal. Met open aandacht observeren van wat er Nu is, zónder oordeel, zonder analyse of andere intellectuele benadering.Foto's

Aukje Rood Mindfulness Yoga & Meditatie in het kort

Diensten

Meditatie
Opleidingen
Workshops en arrangementen

Onze locatie

Aukje Rood Mindfulness Yoga & Meditatie


Akkerwei 4 4854 NW Bavel
0161-234855 Klik om te bellen