Baby Bliss Zwangerschapscoaching


Schelpweg 13 3291 EK Strijen

Over Baby Bliss Zwangerschapscoaching

Waarom is Baby Bliss Zwangerschapscoaching de beste keuze voor jou?

Baby Bliss, de meest complete aanbieder in de Hoeksche Waard en omstreken voor zwangerschapscursussen, bevallingsworkshops en één op één coaching, bijvoorbeeld bij angst voor de bevalling. 

Meer over Baby Bliss Zwangerschapscoaching:

Jezelf kunnen zijn, ervaringen delen en goed voorbereid zijn is waar het om draait in het aanbod van Baby Bliss. Een ontspannen zwangerschap en bevalling betekent ook een goede start voor jouw kindje en voor jou als kersverse ouder.

Wat kan Baby Bliss Zwangerschapscoaching je bieden?

Baby Bliss biedt net dat beetje extra, door persoonlijke aandacht. Jouw verhaal, jouw vragen, ze doen ertoe! Geen ouderwetse pufcursus, geen intensieve sportles, maar een manier om middels ademhalings- en ontspanningstechnieken te leren bij je zelf te blijven en te ontspannen, ook als dingen anders lopen dat verwacht.

Wie gingen je voor?

Sinds de start van Baby Bliss begin 2020 heb ik al vele dames en hun partner mogen begeleiding in hun zwangerschap en in de voorbereiding op de bevalling. De groepslessen stromen snel vol en de bevallingsworkshops worden bijna maandelijks gepland. Ook is de dienstverlening inmiddels uitgebreid met begeleiding bij rouw rondom geboorte en persoonlijke coaching bij angst voor de bevalling. 

Baby Bliss Zwangerschapscoaching in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Mindfulness
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Mindful Coaching
Mindfulness trainingen

Onze locatie

Baby Bliss Zwangerschapscoaching


Schelpweg 13 3291 EK Strijen