sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kruisweg 1061
    2131 CT Hoofddorp
  • 06-28782061

Yoga Centrum Hoofddorp

Yoga Centrum Hoofddorp is de plek voor yoga en persoonlijke groei in de Haarlemmermeer. We bieden een ruim aanbod aan yogalessen in verschillende yogavormen zoals Hatha-yoga, Yin-yoga en Critical Alignment Yoga. De sfeer is rustig, informeel en down-to-earth spiritueel.

Naast de yoga lessen word een wekelijkse Critical Alignment Yoga Therapie-les aangeboden. Waar het bij de yoga gaat om een doorlopend proces van diepere ontspanning en steeds verdere lichamelijke ontwikkeling gaat het bij de therapie om het verhelpen van lichamelijke klachten. Na een intake worden de Critical Alignment oefeningen gericht ingezet om de bron van de klachten aan te pakken.

De Critical Alignment yoga therapie is gezicht voor klachten die uitgaan van de wervelkolom: rugpijn, nekpijn, whiplash, RSI (CANS), pijn aan de schouders, hernia, ischias, bekkenklachten maar ook aan de wervelkolom gerelateerde klachten in de armen en benen (uitstraling, pijn, krachtsverlies).

Voor deelname aan de therapielessen doe je altijd eerst een intake. De intake is bedoeld om de klacht helder te krijgen. Om te onderzoeken of Critical Alignment Therapie een geschikte remedie kan bieden. Daarnaast krijg je uitleg hoe de therapie te werk gaat en wat het voor je klacht kan betekenen. Aansluitend aan de intake volgt een individuele sessie van twee of drie oefeningen waarbij je kan ervaren hoe de therapie werkt. De intake en individuele sessie duren samen ongeveer een uur.

 

Na de intake volg je wekelijks een therapieles. De therapielessen worden gegeven in kleine groepen. Je oefent binnen je eigen mogelijkheden. Tijdens de therapielessen is veel ruimte voor uitleg, vragen en individuele begeleiding.Yoga Centrum Hoofddorp in het kort

Diensten

  • Meditatie
  • Proeflessen
  • Workshops en arrangementen