Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Haven 19-21
  4941 DE Raamsdonksveer
 • 0627437655

Wonderschoon Yoga

Waarom is Wonderschoon Yoga de beste keuze voor u?

Wonderschoon Yoga is jouw plek voor verbinding, met jezelf en met de community, een plek om tot bloei te komen. Je kunt kiezen tussen twee unieke lessen: Mild en Soepel. Beide vormen creëren meer bewustzijn: wie je bent, hoe je beweegt, hoe je ademt, hoe je leeft en hoe je de wereld om je heen ervaart. Je ontwikkelt souplesse, balans en concentratie. Door in plaats van over je grenzen heen te gaan, leert je je grenzen eerst kennen en ze dan verleggen - in je eigen tempo, veilig & met individuele begeleiding. Op basis van yoga houdingen, pranayama oefeningen en filosofie, ondersteund door mindfulness technieken, raakt je vertrouwd met diepe ontspanning en komt je tot aan je innerlijke kracht. Je bloeit van binnen uit.

Meer over Wonderschoon Yoga:

Met yoga wil ik je begeleiden op je levensreis en je tot persoonlijke groei inspireren. Op praktisch niveau en met adem- en lichaam oefeningen breng ik je tot vitaliteit en balans. Als lerares sta ik voor een laagdrempelige en veilige aanpak van de yoga oefeningen. Aan de hand van duidelijke instructie breng ik je op een veilige manier in de yogahoudingen. Authenticiteit, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan centraal tijdens mijn lessen. Je mag ook een extra vrijblijvende privé les van mij verwachten - ik help je graag zodat je een gezond en kwalitatief mooi leven kunt leiden. Ik deel met je wat ik zelf heb geleerd dankzij yoga: een positieve levenshouding en het bewuste omgaan met het lichaam.

Wat kan Wonderschoon Yoga u bieden?

Je kunt kiezen tussen twee unieke lessen: Mild en Soepel. Beide vormen creëren meer bewustzijn: wie je bent, hoe je beweegt, hoe je ademt, hoe je leeft en hoe je de wereld om je heen ervaart. Je ontwikkelt souplesse, balans en concentratie. Mild Yoga - De kunst van het ontspannen Het niveau: voor iedereen, ook voor 50+ en geblesseerde, Zieke of vermoeide beoefenaars. Wat kan je verwachten: Mede door praktische, diepgaande technieken van o.a. restorative yoga, somatische ademhaling, en boeddhistische cognitieve psychologie leert je te vertrouwen op jouw vermogen om moeilijke toestanden op onbevreesde wijze te ervaren. Soepel yoga - Ontwikkeling van kracht, souplesse en gemak in jouw lichaam Het niveau: beginners en halfgevorderden De sleutel tot het bestrijden van stress is het kalmeren en het versterken van het zenuwstelsel. Wat kun je verwachten: de klassieke Hatha yoga oefeningen, geïnspireerd door de Iyengar yoga methode om op veilige manier lenigheid en lichaamsbewustheid op te wekken. Zwangerschapsyoga- op basis van Matrika methode Het niveau: beginners Deze methode is geïnspireerd op de Tibetaanse yoga, en dus de anatomie van je energetische lichaam, verfijnd met hatha yoga oefeningen maar ook de hedendaagse wetenschap van de reproductieve cyclus van een vrouw. Met behulp van deze methode help ik je om je vitaal en vol vreugde te voelen tijdens jouw zwangerschap. Mindfulness in het dagelijkse leven: Een korte cursus "Mindfulness in het dagelijkse leven' Het niveau: voor iedereen, ongeacht eerdere ervaring met mindfulness, meditatie of yoga. In een vriendelijke, rustige en sfeervolle omgeving leer je op een gezonde manier omgaan met stress, spanning, uitdagende situaties, ongemak of pijn. Alle oefeningen zijn heel praktisch en passen zich aan jouw dagschema aan, jij hoeft je in bochten niet te wringen om ze in te plannen.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten komen uit Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made en Geertruidenberg. Authenticiteit, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan centraal tijdens mijn lessen en worden heel erg gewaardeerd door mijn klanten.Deze yogatherapeut in het kort

Diensten

 • Cursussen
 • Meditatie
 • Mindfulness
 • Workshops en arrangementen
 • Yoga
 • Zwangerschapsyoga

Therapie├źn

 • Mindfulness trainingen
 • yogatherapie