sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Boeier 94
    2991 KE Barendrecht
  • 0615231066

Kind in bloei

Zoek je als aanstaande ouder een leuke, gezellige maar ook een praktische cursus gericht op je zwangerschap en  bevalling maar ook met aandacht voor de rol van  je partner?
Of wil je een cursus die je samen met je baby of peuter kan doen waarbij aandacht en plezier centraal staan.
Dan ben je bij Kind in bloei aan het juiste adres.

 

Kind in bloei biedt cursussen aan op het gebied van zwangerschap, babymassage, babyyoga en peuteryoga. De cursussen die op het moment worden aangeboden zijn:

 

- babymassage

- ontspannen bevallen

- peuteryoga

- zwanger met z'n twee

- Mama Compact

 

Doordat de cursussen in kleine groepen wordt gegeven is er voldoende ruimte voor gezelligheid,contact tussen medecursisten en persoonlijke aandacht. Daarnaast is het ook mogelijk om op aanvraag privéles te volgen. Ook voor een leuke cadeau ben je aan het goede adres. Kind in bloei geeft ook cadeaubonnen uit.

 

Kind in Bloei beschikt over cursuslocaties in Ridderkerk, Rotterdam en Barendrecht en is prima te bereiken vanuit Carnisselande, Heerjansdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Rhoon, Spijkernisse, Hoogvliet, Poortugaal, Hendrik Ido Ambacht, Oud Beijerland, Schiedam, Papendrecht, Alblasserdam  en omstreken.

 

Voor scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en andere instellingen kan er in onderling overleg een pakket op maat worden gemaakt.

 


Foto's van Kind in bloeiKind in bloei in het kort

Diensten

  • Cursussen
  • Kinderyoga
  • Workshops en arrangementen
  • Zwangerschapsyoga