Born4Yoga


H. Heijermanslaan 4 2741 ZJ Waddinxveen

Over Born4Yoga

Wie is het gezicht achter Born4Yoga? 

Mijn naam is Violet Borneman, Yoga Therapeut i.o. en internationaal gecertificeerd yoga docente. 

In het dagelijks leven was ik naast mijn functie als onderzoek wetenschapper (Ir., MSc. Life science & technology, TU Delft), sportinstructrice en yogadocente. Mijn voorliefde voor sport is als kind zijnde al ontluikt, aangezien mijn vader eigenaar van een sportschool was. Ik heb dan ook menig sportdiploma’s behaald, waaronder diverse vormen van yoga, body-pump, aerobics, steps, streetdance, diverse vormen van zumba, en nog vele anderen. Yoga is natuurlijk geen sport, maar voor mij is Yoga wel dé manier om zowel fysiek als mentaal in balans te komen (het is een levensstijl), en dit heeft mij dan ook het meest opgeleverd, betreft gezondheid. Daarom ben ik in december 2019 gestopt met mijn baan als onderzoek wetenschapper om mij volledig te wijden aan mijn passie en te deze delen met iedereen die op zoek is naar een gezondere, uitgebalanceerde levensstijl. 

Naast Yoga therapeut en docent ben ik tevens wetenschappelijk docent en studentencoach bij The Yoga Therapy Institute. Mijn expertisegebieden zijn onder meer door sport veroorzaakte gezondheidsproblemen, seizoensgebonden depressie, angstaanvallen, burn-out, en herstel na COVID-19.

Waarvoor kun je bij Born4Yoga terecht?

Bij ons kunt u terecht voor bewegings / yoga therapie, diverse soorten yoga stijlen, en pilates . Born4Yoga is een paramedische praktijk en yoga studio, waar u m.b.v. oefeningen en yoga weer in balans kunt komt. Yogatherapie is een vrij nieuw begrip in Nederland. In een korte tijd zijn er veel yogatherapeuten bij gekomen. Het verschil tussen mij en vele andere yogatherapeuten is dat ik hier een internationale, meerjarige studie voor gevolgd heb. Mijn studie word erkend door het IAYT (International Alliance of Yoga Therapist). Yoga gebruik ik als een tool om mensen terug in hun eigen kracht te brengen. We doen dit samen en de lessen zijn altijd pijnvrij. Bij Born4Yoga hanteren de uitstraling en visie dat yoga en goed bewegen voor iedereen is! 

Waarom kiest u voor Born4Yoga?
Ik wil mensen via Born4Yoga helpen om hun eigen kracht te vinden m.b.v yoga . Dit kan via individuele yogatherapie, maar ook door het volgen van één van de lessen die ik in mijn studio geef. De doelgroep die bij mij langskomt varieert enorm. Ik zie allerlei leeftijden, van twintigers tot tachtigplussers. Ik haal mijn vreugde uit het helpen van anderen. Zolang mijn klanten in totale ontspanning met een glimlach  naar huis gaan, ga ik met veel plezier naar mijn werk toe. Wilt u uw eigen krachten vinden? Hier help ik u graag bij. Neem snel een kijkje op mijn website en maak direct een afspraak.

Foto's

Born4Yoga in het kort

Diensten

Hatha yoga
Kinderyoga
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Power / vinyasa yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra

Therapieën

Yogatherapie

Onze locatie

Born4Yoga


H. Heijermanslaan 4 2741 ZJ Waddinxveen