Centrum De Kleine Oase


Hazelaarshof 14 3862 WS Nijkerk
06-20258008 Klik om te bellen

Over Centrum De Kleine Oase

Gezinspraktijk de Hartsverbinding: want groeien doe je samen!

Aanbod:

  • Kindercoaching & ouderbegeleiding
  • Kinderyoga groepsles 4-12 jaar
  • Ouder & Kind Twinkel Yoga
  • Tieneryoga
  • Therapeutische Kinderyoga of therapeutische Ouder-Kind Yoga

 

 

Over mij:

Ik ben Wendy Maria Traa, kindercoach, leerkracht, (therapeutisch kinderyogadocent en kinderboekenschrijfster. Sinds 2007 ontwikkel ik helpende verhalen en materialen voor kinderen en geef daar trainingen in aan andere professionals. Toch wilde ik heel graag ook zelf met kinderen werken op een manier die bij mij past; lichaamsgericht (vanuit kinderyoga, ademhalng en ontspanning) en creatief (met verhalen, dingen maken, ontdekken). Daarom ben ik opleidingen gaan volgen en sinds 2015 werk ik als zelfstandig Kinderyogadocent en kindercoach. Dit doe ik in mijn Gezinspraktijk de Hartsverbinding. 

 

Kindercoaching: op ontdekking naar de kracht in het kind zelf

Als moeder van twee hoogsensitieve dochters, weet ik uit ervaring hoe groot de uitdaging is om in deze wereld je ontspannen, krachtig en blij te voelen. Ook in mijn praktijk komen veel kinderen die op de een of andere manier vastlopen in het dagelijks leven, of spanning ervaren die zich uit in hun gedrag, fysieke klachten of mentale klachten. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar de kracht van het kind. Ik ga er altijd vanuit dat de oplossing in het kind zelf verborgen ligt en dat ik begeleid om die kracht naar boven te krijgen. Dat is een prachtig proces, waar ik elke keer weer van geniet. 

Natuurlijk kan ik het kind het niet helemaal alleen: samen met mij en de ouder(s), soms ook vriendjes, oma's of juffen, zetten we het kind in zijn kracht. Zodat het zelfstandig weer verder kan!

 

Kinderyoga: voel je ontspannen, stevig en vrolijk!

De groepslessen kinderyoga zijn speels, vrolijk maar ook leerzaam. Kinderen ervaren hoe ze stevig kunnen staan, spanning kunnen ontladen en lekekrder kunnen slapen bijvoorbeeld.

Als kinderyogatherapeut kijk ik met een open, kundige blik naar het kind, zodat ik kan aansluiten op wat er in het kind speelt of ontwikkelt wil worden. Met verhaal en spel, visualisatie en fysieke- en ademhalingsoefeningen ga ik individueel met een kind aan het werk om zijn fysieke, mentale of emotionele problemen aan te pakken en op te lossen. Bel of mail gerust gerust voor meer informatie.

Verhalen en materialen vanuit De Open Plek
De Open Plek organiseert opleidingsdagen en workshops 'Hartenkracht '. Wendy is ook mede-opleider in de gecertificeerde opleiding voor professionals Hartfocus & Heartfulness bij Arterre in Nijmegen.
De Open Plek geeft daarnaast zelf ontwikkelde verhalen en materialen uit, zoals het succesvolle prentenboek 'Lieve Woorden Doosje', het 'Hartenpakket' en het omkeer- en ontmoetboek 'Vlinder & Slak'.

Foto's

Ontspannen en blij na een les Kinderyoga

Centrum De Kleine Oase in het kort

Diensten

Cursussen
Kinderyoga
Meditatie
Opleidingen
Workshops en arrangementen

Therapieën

Kindercoaching
Mindfulness trainingen
Yogatherapie

Artikelen

“Ik ben altijd dicht, maar ik wil zo graag open zijn”

Hoe hartenkracht kinderen helpt zich veilig, ontspannen en vrolijk te voelen “Mam, er is iets bijzonders gebeurd in de klas vandaag”, sms-te een 11 jarig meisje haar moeder, vlak nadat de...

Onze locatie

Centrum De Kleine Oase


Hazelaarshof 14 3862 WS Nijkerk
06-20258008 Klik om te bellen