Chantal van Leeuwen - Yoga - Coaching - Art & Creativity


Marelaan 11 3454 GA De Meern
0651164822 Klik om te bellen

Over Chantal van Leeuwen - Yoga - Coaching - Art & Creativity

Chantal van Leeuwen | Yoga - Body & Mind

Chantal van Leeuwen is Yogadocent, Body & Mind coach en combineert Yoga & Intuïtief schilderen. Ze geeft yogalessen bij verschillende yogastudio's in de omgeving Utrecht. De yogalessen bij de studio's zijn in groepsvorm. Heb je interesse om met een kleine groep een yogales of workshop yoga & schilderen te volgen? dan kan dat op aanvraag. Ook privélessen zijn mogelijk. De yogalessen variëren van ontspannend tot meer intensief. Chantal geeft Vinyasa Flow, Power Yoga, Hatha, Easy Flow, Yoga & Pilates, Core Flow en Restorative Yoga.

Met het beoefenen van Yoga en Yogatherapie zijn er vele voordelen te behalen:
-Stressvermindering en onthaasting
-Toename van kracht
-Verbeterde bloedcirculatie
-Versoepeling van spieren en pezen
-Algehele souplesse
-Beter slapen
-Het ervaren van meer ruimte in het lichaam en mentaal

Yoga en Body & Mind Coaching

Body & Mind Coaching is het bewust worden van onze alledaagse bewegingen en lichaamstaal. Het geeft een opening naar nieuwe inzichten en mogelijke oplossingen. Je lichaam is hierbij de informatiebron. Door Body & Mind Coaching in te zetten geeft je lichaam door beweging informatie vrij. Je wordt bewust, krijgt inzichten en verkent mogelijke oplossingen voor keuzes of problematiek die je ervaart.

Chantal van Leeuwen heeft de opleiding tot Body & Mind Language coach gevolgd bij Body en Mind Language instituut. In haar yogalessen worden elementen van Body & Mind Language meegenomen. In een privéles of kleine groep is het mogelijk om Yoga te combineren met Body & Mind Coaching.


Yoga & Intuïtief Schilderen

"Painting is another way of keeping a Diary" by Pablo Picasso. Een weerspiegeling van het moment uitgedrukt in kracht, kleur en vorm. Een creatieve manier om uiting te geven aan gevoel en gedachte. Laat jezelf ook inspireren in een workshop 'Yoga & Intuitief schilderen'.

In deze les wordt Yoga gecombineerd met intuitief schilderen. We starten met een inleiding over inspiraties en creativiteit. Dan volgt een zachte Flow Yoga die de creatieve energie laat stromen. Vervolgens aan de slag met acrylverf op papier of schildersdoek. Materialen zijn aanwezig waardoor je vanuit jouw creatieve energie kunt gaan schilderen. Er is ruimte om verschillende schildertechnieken te leren en te experimenteren met materiaal, kleur en vorm.

Intuitief schilderen is een creatieve manier om los te komen van gedachten of juist een gedachte of gevoel te observeren. Een mooie combinatie met yoga!

Foto's

Yoga

Chantal van Leeuwen - Yoga - Coaching - Art & Creativity in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra

Therapieën

Mindful Coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Chantal van Leeuwen - Yoga - Coaching - Art & Creativity


Marelaan 11 3454 GA De Meern
0651164822 Klik om te bellen