De Aandachtsmederij


Paulus Borstraat 37 3812 TA Amersfoort
06 17326657 Klik om te bellen

Over De Aandachtsmederij

Wil je minder stress? Meer kracht en energie?
Dan ben je welkom bij De Aandachtsmederij, dé studio voor yoga & meer.

De yoga van De Aandachtsmederij kun je omschrijven als ‘mindful yoga’: het is een zachte en aandachtige vorm van yoga, waarbij het er meer om gaat dat je voelt wat er gebeurt, dan dat je allerlei ingewikkelde houdingen kunt aannemen. Door deze benadering word je gestimuleerd om je aandacht te verleggen van de buiten- naar de binnenwereld en leer je om je lichaam (weer) te voelen. Door aandacht te smeden voor je binnenwereld ontstaat een ruimer begrip voor wie je bent, wat je bent, en waar je bent. Dit begrip kan je helpen met het loslaten van weerstand en doorbreken van zowel fysieke als mentale en emotionele patronen.

Je kunt kiezen uit lessen hatha yoga, easy yoga, yin yoga, zwangerschapsyoga, seniorenyoga en YinYang- yoga. Daarnaast worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zoals workshops, trainingen, XL-lessen enzovoort.

De Aandachtsmederij is een kleinschalige studio waarin goed opgeleide docenten lessen geven waarin ruimte is voor ieders mogelijkheden. Doordat de groepen klein zijn kan er veel persoonlijke aandacht worden gegeven.

Foto's

De Aandachtsmederij in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Introductiecursus yoga
Kinderyoga
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Yogatherapie

Onze locatie

De Aandachtsmederij


Paulus Borstraat 37 3812 TA Amersfoort
06 17326657 Klik om te bellen