de Yoga Company


Molensingel 119 2614 LC Delft
0652682883 Klik om te bellen

Over de Yoga Company

Waarom is de Yoga Company de beste keuze voor jou?

"Luister naar het fluisteren van je lijf zodat het niet hoeft te schreeuwen" Breng lichaam en geest in weer in balans bij de Yoga Company. De behoefte om meer het heft in eigen hand te nemen als het gaat om lichamelijke en geestelijke gezondheid groeit. Zowel uit oogpunt als voorzorg om balans te behouden dan wel als nazorg om balans terug te brengen. Langdurige medische trajecten kunnen vermoeiend en traumatiserend zijn. Yoga therapie kan hier een mooie ondersteunende rol vervullen. Zowel tijdens, maar zeker ook na een medisch traject. Eenmaal klaar met behandelingen valt de zorg vaak weg en staat de (ex)patiënt er alleen voor, terwijl dan het herstellen/revalideren pas begint. Fysiek en mentaal!

Meer over de Yoga Company:

Yoga therapie is 1 op 1 begeleiding. Aan de hand van diverse ademhalingsoefeningen, yoga houdingen en ontspanningsoefeningen werken we samen aan meer balans tussen lichaam en geest en daarmee aan de ervaring van een betere kwaliteit van leven. Binnen yoga therapie werken we zonder pijn. Als iets niet goed aanvoelt, dan zoeken we naar een alternatief. Net zolang tot het wel goed aanvoelt.

Wat kan de Yoga Company je bieden?

Als yoga therapeut ga ik samen met je op zoek naar waar jij behoefte aan hebt. Dat kan zijn verlichting van pijn, beter leren ademen, ondersteuning bij een medisch traject dan wel herstellen daarvan.

Wie gingen je voor?

Yoga therapie is geschikt voor iedereen. Als jij meer balans wilt ervaren tussen lichaam en geest dan is yoga therapie iets voor jou. Ook als aanvullende zorg bij medische trajecten of fysiotherapie kan yoga therapie worden ingezet.

de Yoga Company in het kort

Diensten

Mindfulness
Therapeutisch
Yoga
Yoga Nidra

Therapieën

Ademtherapie
Yogatherapie

Onze locatie

de Yoga Company


Molensingel 119 2614 LC Delft
0652682883 Klik om te bellen