Dru Yoga Weekend Retraite


4-6 3768 MN

Over Dru Yoga Weekend Retraite

3 dagen me-time

Een wellness yogaweekend op een prachtige plek middenin de natuur.

Dru Yoga Weekend Retraite bestaat sinds 2017. Het is ontwikkeld om mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning een ervaring te geven waar ze nog lang hun voordeel mee kunnen doen. Hier is de mogelijkheid om te komen opladen aan de diepwerkende yoga en meditatie, het luxe hotel en de helende natuur.

Het programma is zo samengesteld dat het garant staat voor een optimaal effect. Er is een vervlochten samenspel tussen het aanbod van het hotel met haar uitgebreide wellness&beauty, heerlijke bedden een culinaire gerechten. Met de persoonlijke begeleiding van de gediplomeerde en ervaren docenten/hosts die de therapeutische yoga-op-maat workshops verzorgen.

REVIEW

Deze luxueuze omgeving met hoogwaardige yoga brengt je direct in een staat van ultieme ontspanning.

De yoga workshops zijn gevarieerd en afgestemd. Leidraad zijn de seizoenen, het moment van de dag, de groepsenergie... Individuele aanpassingen zijn altijd mogelijk en voorbereid: een persoonlijke intake gaat vooraf aan deelname.

De sessies bestaan onder andere uit vloeiende bewegings-reeksen gericht op het oplossen van energie blokkades. Daarnaast zijn er de verstilde houdingen die ruimte geven aan het bindweefsel. De bewuste ademhaling zorgt voor verbinding en balans. De diepe eindontspanning brengt verdere integratie van de beoefening.

Deelname aan deze weekenden wordt ervaren als verwennerij op alle gebied: toegankelijke yoga sessies, Spa & health club, lekker buiten, heerlijk slapen, culinair genieten...

Deze wellness yogaweekenden zijn te bezoeken op een aantal data per jaar: lente, zomer, herfst en winter. Ze zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring en conditie.

Lees verder:

Contactpersoon:

  • Annette Paulich
  • +31 6 199 199 29

3 dagen me-time Een wellness yogaweekend in Soestduinen voor rust en ontspanning om nog lang van te kunnen nagenieten

Onze locatie

Dru Yoga Weekend Retraite


4-6 3768 MN