Esther van Eersel - Move into Selflove - Yoga en Coaching


Matenstraat 38 6707 CS Wageningen
06-28990035 Klik om te bellen

Hartyoga: bewegen vanuit zelfliefde
Omgaan met hoogsensitiviteit en stressklachten
Lichaamsbewustzijn en energiemanagement

Over Esther van Eersel - Move into Selflove - Yoga en Coaching

Zowel in mijn yogalessen als in de 1 op 1 begeleiding staat bewegen in zelfliefde en leven in je hart centraal. Bewegen in zelfliefde gaat over lichaamsbewustzijn, een liefdevolle relatie met jezelf opbouwen. Het gaat over energie bewustzijn en het managen van je energie. Dit helpt bij stressgerelateerde en chronische klachten, bij omgaan met hoogsensitviteit!

Ik ben meer en meer bezig met zijn in het hier en nu. Waarnemen en voelen wat er in mij leeft aan fysieke sensaties, emoties en gedachten. Steeds meer zijn met wat er is, en dat vanuit zelfcompassie en zelfliefde. Dit heeft mijn leven verandert. Ja nog steeds ben ik snel overprikkeld. Nog steeds klap ik er soms uit en voel ik me angstig en gestressd. Of ben ik overprikkeld, emotioneel en draait mijn hoofd overuren. Maar meer en meer lukt het me om daarin te ontspannen. Om zo meer en meer mezelf te zijn. Het is oke, zoals het is.

Dit alles krijgt een plek in mijn online hartyoga lessen, en mijn online 1 op 1 begeleiding. De yogalessen kenmerken door zachte en vloeiende bewegingen, die zich richten op zelfliefde. Met een focus op stevig staan, krachtig en verankerd in de aarde. Met aandacht voor de ruimte en energie van jouw hart. Met tijd om te ontspannen, te voelen en ervaren en te luisteren naar je lichaam. Wekelijkse videolessen van 10 en 30 minuten die naadloos passen in je leven.

Ook bij de 1 op 1 sessies is zelfliefde de basis. Ook daarin aandacht voor aanwezig zijn in jezelf en je lichaam. Het verankeren van je energie en weten wat van jou is en wat van anderen. Zo leer je beter omgaan met spanning en emoties. Er is veel aandacht voor het fysieke lichaam, met opgeslagen stress patronen, met een zenuwstelsel dat vaak uit balans is. Yoga op therapeutische basis gaat over ontspanning, nek, schouder en rugklachten, energie management, vermoeidheid e.d.

Foto's

Esther van Eersel

Esther van Eersel - Move into Selflove - Yoga en Coaching in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Online Yoga
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Yogatherapie

Onze locatie

Esther van Eersel - Move into Selflove - Yoga en Coaching


Matenstraat 38 6707 CS Wageningen
06-28990035 Klik om te bellen