Faraja Yoga & Pilates


Nijverheidsstraat 3a+b 2132 AZ Hoofddorp
06 28782061 Klik om te bellen

Over Faraja Yoga & Pilates

Faraja Yoga is een Critical Alignment Yoga Studio in Hoofddorp. We bieden wekelijks Critical Alignment Yoga lessen in verschillende niveaus.

Naast de yoga lessen word een wekelijkse Critical Alignment Yoga Therapie-les aangeboden. Waar het bij de yoga gaat om een doorlopend proces van diepere ontspanning en steeds verdere lichamelijke ontwikkeling gaat het bij de therapie om het verhelpen van lichamelijke klachten. Na een intake worden de Critical Alignment oefeningen gericht ingezet om de bron van de klachten aan te pakken.

De Critical Alignment yoga therapie is gezicht voor klachten die uitgaan van de wervelkolom: rugpijn, nekpijn, whiplash, RSI (CANS), pijn aan de schouders, hernia, ischias, bekkenklachten maar ook aan de wervelkolom gerelateerde klachten in de armen en benen (uitstraling, pijn, krachtsverlies).

Voor deelname aan de therapielessen doe je altijd eerst een intake. De intake is bedoeld om de klacht helder te krijgen. Om te onderzoeken of Critical Alignment Therapie een geschikte remedie kan bieden. Daarnaast krijg je uitleg hoe de therapie te werk gaat en wat het voor je klacht kan betekenen. Aansluitend aan de intake volgt een individuele sessie van twee of drie oefeningen waarbij je kan ervaren hoe de therapie werkt. De intake en individuele sessie duren samen ongeveer een uur.

 Na de intake volg je wekelijks een therapieles. De therapielessen worden gegeven in kleine groepen. Je oefent binnen je eigen mogelijkheden. Tijdens de therapielessen is veel ruimte voor uitleg, vragen en individuele begeleiding.

Diensten

Meditatie
Proeflessen
Workshops en arrangementen

Onze locatie

Faraja Yoga & Pilates


Nijverheidsstraat 3a+b 2132 AZ Hoofddorp
06 28782061 Klik om te bellen