FLOWOHY Coaching door beweging & bewustzijn voor lange vrouwen met lichamelijke klachten


Kaap Hoorndreef 66 3563 AW Utrecht
06 51385695 Klik om te bellen

Over FLOWOHY Coaching door beweging & bewustzijn voor lange vrouwen met lichamelijke klachten

Waarom is FLOWOHY Oefentherapie, Haptonomie & YogAlign en Yoga Nidra de beste keuze voor jou?


Zeg dag tegen je nek, schouder- en rugklachten zodat je elke dag met zin je bed uit stapt en je weer van je lange lijf gaat houden!

Lieve lange vrouw wees trots op jezelf dat je op zoek bent gegaan naar hulp, je bent niet de enige en ik begrijp je! Hulp vragen is niet iets waar je je voor hoeft te schamen maar toont juist een stap van moed en een teken dat je om jezelf geeft!

Je bent het waard om gezien te worden, om gelukkig in het leven te staan en om elke ochtend vitaal en pijnvrij wakker te worden.

Meer over FLOWOHY Oefentherapie, Haptonomie & YogAlign en Yoga Nidra:

Herken jij je in deze uitspraak?
“Ik ben een lange vrouw en ervaar lichamelijke klachten zoals nek- en rugpijn”

Ben jij dit? En ervaar jij op dit moment ergens pijn in je lichaam? Laat mij je coachen zodat deze stelling niet meer van toepassing is!

Ik help jou van je lichamelijke klachten af zodat je elke dag met energie en pijnvrij je bed uit stapt zodat je pijnvrij en met plezier kunt werken, sporten en genieten van het leven.

Mijn doel; jouw tools aanreiken die praktisch, makkelijk en leuk zijn zodat je zelf de verandering in gang gaat zetten zodat je pijnvrij door het leven kan gaan en (weer) van je lichaam gaat houden!

Ik ben jouw spiegel om jouw oude patronen zichtbaar te maken. En weet; jij bent niet je klacht, pijn of jouw gekregen diagnose! Ik plaats niemand in hokjes of geef je een label, je mag zijn zoals je bent met alles wat er op dit moment aanwezig is.  

Aan de hand van een intake gesprek breng ik je vraag of klacht in beeld. Vanuit daar gaan we samen aan de slag waarin jij altijd centraal staat en je zelf de regie in eigen hand hebt. Ik werk online en offline.

*Ik reik jou oefeningen aan zodat de pijn verdwijnt en je houding verbeterd zodat je in je dagelijks leven (pijn)vrij en gelukkig kunt bewegen middels Oefentherapie Cesar.

*Ik coach middels Haptonomie en werk hierbij met aanrakingen op de behandelbank, gesprekken en oefeningen om jouw (oude) beweeg- en gedragpatronen te doorbreken zodat je een verandering in gang kunt zetten.

*Ik leer je lijf te voelen, te leren ademen te leren ontspannen, te accepteren en te versterken middels YogAlign.

*Ik neem je mee op een ontspannende, magische en helende reis om jezelf te kunnen bevestigen en bekrachten middels Deeprelax Yoga Nidra. En daarvoor hoef je alleen maar te liggen en te luisteren!

Wie gingen je voor?

“Voor mij de eerste keer deze vorm van yoga. Ik dacht dat de les niet intensief was en vooral heel erg ontspannen. Maar het blijkt toch ook een goede workout te zijn, want ik had spierpijn. Janna is heel relaxt en ik heb het idee dat doordat ze ook haptonoom en cesartherapeut is, ze echt weet wat ze doet”. Geschreven door Liesenke.

“Het was weer een heerlijke les. Fijne combinatie van het versterken van mijn ‘core’ en het ontspannen van nek en schouders. En met heerlijke lange ontspanning tussendoor! Nu met veel energie weer verder met de woensdag”! Geschreven door Nienke

“Janna geeft hele fijne yogalessen met een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Ik vind het fijn dat er in de lessen soms ook pittige oefeningen zitten, dat is precies wat mijn lijf nodig heeft. Daarnaast helpen de meditatie oefeningen goed om te ontspannen. Na een les heb ik weer nieuwe en positieve energie en een lijf dat meer ontspannen en soepel is”. Geschreven door Annet

FLOWOHY Coaching door beweging & bewustzijn voor lange vrouwen met lichamelijke klachten in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Hatha yoga
Meditatie
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Houdings- en beweeg coaching
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

FLOWOHY Coaching door beweging & bewustzijn voor lange vrouwen met lichamelijke klachten


Kaap Hoorndreef 66 3563 AW Utrecht
06 51385695 Klik om te bellen