FLOWOHY Oefentherapie, Haptonomie & Yogatherapie (YogAlign & Yoga Nidra)


Daltonlaan 500 3584 BK Utrecht

Over FLOWOHY Oefentherapie, Haptonomie & Yogatherapie (YogAlign & Yoga Nidra)

Waarom is FLOWOHY Oefentherapie, Haptonomie & YogAlign en Yoga Nidra de beste keuze voor jou?

Mensen weer gelukkig en blij te laten voelen in hun eigen lichaam, je fantasie te prikkelen, nieuwe paden durven te gaan bewandelen, je weer thuis te laten voelen in je eigen lichaam, open kunnen staan om van elk klein moment te genieten en dit samen te doen met de mensen om je heen, dat is waar FLOWOHY voor staat! Ik werk op een holistische manier en vervul een coachende rol. Ik neem je graag mee in het aanleren en ontdekken van je nieuwe en gezondere bewegingsgedrag. Daarnaast werk ik als YogAlign (gebasseerd op Hatha Yoga) en Deeprelax Yoga Nidra docent om je gelukkiger in je eigen lichaam te laten voelen en de guru in jezelf te ontdekken! Je kunt bij mij terecht voor allerlei verschillende klachten en problemen. Je kunt hierbij denken aan lichamelijke klachten zoals rug, nek- en schouderklachten, burnout- en spanningsklachten, algemene houdings- en bewegingsklachten, chronische pijn of revalidatiegerichte hulpvragen. Ik richt mij zowel op het lichaam als de geest, alles staat tenslotte in verbinding met elkaar!

Meer over FLOWOHY Oefentherapie, Haptonomie & YogAlign en Yoga Nidra:

Ik werk 1 op 1 door middel van individuele sessies maar verzorg ook wekelijkse groepslessen en sessies in de studio. Mocht de studio niet passen, dan kan ik ook bij je thuis of op een externe locatie langs komen.

Wie gingen je voor?

Ik werk op een laagdrempelige manier waardoor ik jong en oud kan begeleiden. Ik ben een beweegcoach en yogadocent die met 2 benen op de aarde staat maar ook ruimte voelt en neemt om te kunnen fantaseren en te dagdromen. Ik kom graag in contact met alles om mij heen zodat ik mijzelf hiermee kan inspireren en voeden. Contact maken en in verbinding blijven met mijzelf en de ander is een interessant fenomeen waar ik elke dag van geniet! Lichamelijk bezig zijn, je lichaam voelen en minder leven vanuit je hoofd, dit zijn mijn speerpunten die centraal staan binnen Flowohy!

FLOWOHY Oefentherapie, Haptonomie & Yogatherapie (YogAlign & Yoga Nidra) in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Hatha yoga
Meditatie
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Yoga coaching
Yogatherapie