HEEL Instituut


Achterhaven 33 3024 RB Rotterdam
06 13314543 Klik om te bellen

Kleine groepe
Persoonlijke aandacht
30 jaar expertise

Over HEEL Instituut


Opleidingen voor de lichaamswerker van de toekomst
Dé route voor de lichaamswerker die succesvol een eigen praktijk wil starten en uitbreiden, en dé plek waar jouw reis naar zelfontdekking, groei en heling verder gaat.

WORD EEN INSPIRERENDE LICHAAMSWERK BEHANDELAAR
Maak kennis met een transformerend programma

De sleutel tot groei, verandering en heling ligt besloten in jou en begint in jouw lichaam waar jouw gevoelens, gedachten en zijn huist. Authentieke spirituele tradities bezitten een schatkamer aan kennis over hoe je op gezonde wijze zorg kan dragen voor jouw totale lichaam. Dit gaat over alle lagen van jouw lichaam: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook daar waar de huidige wetenschap en geneeskunde nog steeds in het donker grijpt.

Met de HEEL opleidingen heb ik oorspronkelijke tradities en de nieuwste concepten over heling en persoonlijke groei samengebracht tot een transformerend programma. Je leert pure yoga en yogatherapie, massagetherapie en stemwerk op holistische wijze effectief en liefdevol inzetten voor jezelf en je cliënten. Je bouwt hiermee een krachtig fundament, zodat je als lichaamswerker, heler, begeleider en therapeut je cliënten daadwerkelijk verder helpt.

Kies de route die jou past
De reis start met de basisopleiding holistisch lichaamswerk. Tijdens de basisopleiding maak je kennis en ga je aan de slag met de kernconcepten waar HEEL holistisch lichaamswerk op gebaseerd is. De basisopleiding is toegankelijk voor iedereen. Daarna kan je kiezen uit 2 routes: specialisatie hormoonklachten en allround holistisch lichaamswerk.

HEEL je lichaam, HEEL je leven, HEEL je praktijk

Foto's

Yogatherapie

Diensten

Authentieke Gitananda Yogatherapie
HEEL Chakratherapie en chakra e-motion
HEEL Hormoonyoga therapie
Meditatie
Online Yoga
Opleiding holistisch lichaamswerk therapeut
Opleiding hormoon yoga therapeut
Opleidingen
Therapeutisch
Yoga

Team

Onze locatie

HEEL Instituut


Achterhaven 33 3024 RB Rotterdam
06 13314543 Klik om te bellen