Het Klankenpad


Clarissenhoeve 7A 5258 PJ Berlicum
0612625323 Klik om te bellen

Over Het Klankenpad

Waarom is Het Klankenpad de beste keuze voor jou?

Het Klankenpad Voor een bewust ontspannen leven. Het Klankenpad biedt een mix van diensten aan om in deze snelle, gehaaste maatschappij met hoge prestatie normen toch ontspannen te leven. En jezelf te ontwikkelen zoals jij wilt zijn. Om je zelfbewustzijn en intuïtie te vergroten. Je zelfbeeld en eigenwaarden hoger laten worden. Waardoor succes, creativiteit, innerlijke rust en vrede, authenticiteit realiteit worden.

Meer over Het Klankenpad:

De diensten: Counseling-coaching, om de doelen in uw leven te halen, en te zijn wie je wilt zijn. Meditatie met ademhalingsoefeningen(pranayama) en mantra’s, waarmee men innerlijke rust en vrede bereikt. Je denkt minder waardoor er ruimte in hoofd ontstaat voor nieuwe ideeën, inzichten. Yoga Nidra ook wel rustmeditatie genoemd, waarbij je liggend naar instructies luistert, om een nog diepere ontspanning te ervaren dan meditatie. Er wordt gewerkt met ademoefeningen, mantra’s, met affirmaties en door het volgen van de benoemde lichaamspunten komen je hersenen tot rust. Zeer passend voor diegenen die druk leven leiden om even tijd voor jezelf te nemen en te onthaasten. Soundhealing door de geluiden en trillingen van de klankschalen krijgt wordt men ontspannen. De trillingen geven het lichaam het gevoel zoals bij de geboorte “de heelheid” dit gevoel zorgt ervoor dat men inzicht krijgt in leef, eet, beweging, denk, gedragspatronen die niet meer bij u passen en dus destructief zijn. Heerlijk voor chronische pijn om te ontspannen, voor en tijdens de bevalling. Ayurveda met name welke constitutie type je bent en de daarbij passende eetgewoonte en beweeggewoonte die voor jouw preventief een gezonde leefstijl geven. Het Klankenpad

Wat kan Het Klankenpad je bieden?

De Meditatie lessen worden diverse meditatie methoden geleerd als wel Pranayama, Pratyahara en Mantra's. om goed te weten wanneer welke meditatie voor jouw het beste is wordt ook de filosofie theorie erachter uitgelegd.

Wie gingen je voor?

Mensen vinden het fijn om eerst uitleg te krijgen wat een meditate techniek, ademhalingsoefening, of mantra doet en wat je ermee kan bereiken en hoe je hem goed naar jouw lichaam en geest kan uitvoeren.

Foto's

Het Klankenpad

Het Klankenpad in het kort

Diensten

Coaching
Meditatie
Yoga Nidra

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Klankschaal massage

Onze locatie

Het Klankenpad


Clarissenhoeve 7A 5258 PJ Berlicum
0612625323 Klik om te bellen