IKgroei yoga & pilates


DE WERF 3a 5018 CX Tilburg
06 10831230 Klik om te bellen

Over IKgroei yoga & pilates

In 2008 is Ik Groei ontstaan vanuit een visie; Volg je gevoel en volg je hart. Voor mezelf betekende het; in balans brengen van lichaam en geest. Yoga kwam op mijn pad waar ik pilates al had gevonden en dit wilde ik gaan uitdragen.

In je dagelijkse gang, drukke, of stressvolle tijden luisteren naar wat je nodig hebt en vanuit daar jezelf ontdekken en ontwikkelen; Dat is wat Ikgroei is. De plaats waar je jezelf de ruimte geeft om er voor jezelf te zijn. Hier kun je werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest. We voegen het samen, want het één functioneert nou eenmaal beter in samenwerking met het ander.

We werken in groepen van maximaal 14 personen. Hierdoor heb je fysiek voldoende ruimte en is er voor de docenten ruim voldoende de mogelijkheid om bij ieder te ondersteunen. Iedereen is anders, ieder lijf is anders en zo geven we ook les. We werken met veel persoonlijke begeleiding zodat je kunt groeien naar een niveau waar je je prettig bij voelt. We geven onze lessen met passie, vanuit ons hart en geven graag onze kennis en enthousiasme door. Ikgroei blijft in beweging om onze kennis te verbeteren en verruimen. Zo groeien we steeds door.

In de prachte, ruime studio met mooie lichtinval, worden de lessen verzorgd. Deze unieke, rustige en historische locatie op de kop van de Piushaven naast natuurgebied Moerenburg, ademt sfeer en rust. Wanneer de achtergevel is opengeslagen heb je een wijds uitzicht over het water.

Er is genoeg ruimte om te gratis te parkeren.

Voel je welkom…

Change happens through movement and movement heals

Foto's

IKgroei yoga & pilates in het kort

Diensten

Coaching
Hatha yoga
Kinderyoga
Meditatie
Mindfulness
Pilates
Power / vinyasa yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

IKgroei yoga & pilates


DE WERF 3a 5018 CX Tilburg
06 10831230 Klik om te bellen