Jozien-Hatha-Yoga


Binnenhof, 4, Noord-Brabant 4 5591 GN Heeze
0641194134 Klik om te bellen

Over Jozien-Hatha-Yoga

Auteur van: 1. In 10 stappen energieker. Ontwikkel je mentaal, emotioneel en fysiek welzijn. 2. Geluk als geboorterecht. Werk oplossingsgericht voor kinderen met angst, trauma en stress.

Jozien Mooren is yogadocent, therapeut, coach, sjamaan én docent/rerisorganisator yogareizen in het buitenland. Met al die vaardigheden op een synergetische wijze gecombineerd ontwikkelde ze de training Connect-heal & Create. Vanuit haar bedrijf Jozien-Hatha-Yoga begeleidt ze mensen om verbeterd in het leven te staan vanuit haar holistische visie, waarbij lichaam, emotie, lichaam en ziel een verbonden geheel vormen.

Yoga als weg naar harmonie en bewustwording.
De yogalessen zijn gericht op herstellen van het contact en evenwicht in jezelf. Zowel op lichamelijk-, emotioneel-, mentaal niveau.
Voordelen:meer energie, beter slapen, minder spanning, verhoging van weerstand en uithoudingsvermogen.

Jaarlijks in juni organiseert Jozien yogareizen naar de Algarve (Portugal). Vanaf 2024 organiseert Jozien-Hatha-Yoga weer yogaretreats naar Guatemala. In de jungle laad je je energie helemaal op. Je ontvangt tips om die energie vast te houden als je eenmaal thuis bent.

Missie: Ik maak mensen bewust, zodat zij zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit en het geluk van hun leven

Foto's

Jozien Mooren

Jozien-Hatha-Yoga in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Hatha yoga
Kinderyoga
Meditatie
Mindfulness
Opleidingen
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Individuele gesprekstherapie
Kindercoaching
Mindful Coaching
Mindfulness trainingen
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Jozien-Hatha-Yoga


Binnenhof, 4, Noord-Brabant 4 5591 GN Heeze
0641194134 Klik om te bellen