Just Yoga


De Tynje 18 9201 AX Drachten
0615684062 Klik om te bellen

Over Just Yoga

Waarom is Just Yoga de beste keuze voor jou?

De no-nonsense yogaschool van Drachten. Bij mij kun je terecht voor klassieke hatha yoga, easy hatha yoga, bedrijfsyoga en zwangerschapsyoga. Ik bied veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Bij mij sta jij centraal, jouw lichaam en jouw grenzen. Het gaat niet om presteren maar om voelen en weer even tot jezelf komen. Ook met lichamelijke klachten kun je terecht bij mij, yoga is er voor elk lichaam ook met blessures.

Meer over Just Yoga:

Ik geloof dat jij diep van binnen al heel goed weet wat jij nodig hebt. De kunst is alleen om het contact met jouzelf, jouw innerlijke zelf weer te herstellen zodat je weer in balans komt. Dit doe ik op een nuchtere manier, bij mij ga je niet zweven maar sta je met beide benen op de grond.

Wat kan Just Yoga je bieden?

Yoga heeft onwijs veel voordelen, het hele lichaam wordt bij mij in de les als het ware weer hersteld en gereinigd van binnenuit. Hatha Yoga bevordert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Zie voor meer voordelen mijn website.

Wie gingen je voor?

Klanten vinden mijn persoonlijke begeleiding fijn, daarnaast waarderen ze de nuchtere aanpak. Ze vinden het fijn dat er op ze wordt gelet in de les en waar nodig gecorrigeerd. Het gaat echt om de klant in de les.

Just Yoga in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Hatha yoga
Kinderyoga
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Lifestyle Coaching
Mindful Coaching
Yoga coaching

Onze locatie

Just Yoga


De Tynje 18 9201 AX Drachten
0615684062 Klik om te bellen