Libra Yoga en Yogatherapie


Stationsplein 99-254 1703 WE Heerhugowaard
0725824380 Klik om te bellen

Over Libra Yoga en Yogatherapie

Waarom is Libra Yoga de beste keuze voor jou?

Yogatherapie, Yin Yoga, Assisted Yin, Stress Relief met de Backpath, Restorative Yoga, Yoga Nidra, Meditatie en meer. Voor mensen met psychische of lichamelijke klachten, zoals burnout, depressie, angst, rugpijn en fibromyalgie. Of gewoon omdat je gezonder wilt worden en meer in contact wilt komen met wie je werkelijk bent. We werken met kleine groepjes van maximaal 10 personen, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Naast groepslessen kun je bij ons ook een privé sessie boeken. Kom bij jezelf - fysiek, persoonlijk, sociaal en spiritueel.

Meer over Libra Yoga:

Mijn naam is Marlene van Lier, naast yogatherapeut ben ik holistisch psycholoog. Mijn yogapraktijk is de andere helft van mijn psychologiepraktijk Libra Coaching en Counseling in Heerhugowaard. Toen ik 25 jaar geleden psychologie studeerde aan de universiteit Leiden, had ik al discussies met docenten over het ontbreken van de ziel en het lichaam in de psychologie. Sinds ik een bijna-doodervaring had toen ik 5 jaar oud was, ben ik ervan overtuigd dat lichaam, ziel en geest één geheel zijn. Dit resulteerde in een zoektocht naar heelheid, langs westerse en oosterse psychologie, filosofie, geneeswijzen en yoga. Ik deel mijn kennis en ervaring met liefde.

Wat kan Libra Yoga je bieden?

Bij Libra Yoga en Yogatherapie volg je yogalessen die niet alleen een weldaad zijn voor lichaam en geest, maar waarbij je ook jezelf beter leert kennen. En, misschien nog wel het belangrijkste, je leert gaandeweg ook om emotioneel en mentaal beter voor jezelf te zorgen. We weten ons soms geen raad met negatieve emoties of negatieve gedachten en denken dat we de enige zijn - terwijl de rest van de wereld in ons idee positief en opgewekt door het leven gaat. Dan stoppen we onze gevoelens maar weg, wat allerlei klachten tot gevolg heeft zonder dat we ons dat realiseren. Je merkt dan wel dat je niet lekker in je vel zit en misschien krijg je een algeheel gevoel van onrust of spanning over je heen, of de innerlijke pijn gaat letterlijk via je lijf een weg naar buiten zoeken in de vorm van chronische pijn. Je bent je niet meer bewust van wat je allemaal in jezelf hebt weggestopt. Yogatherapie en yin yoga zijn manieren om weer in contact te komen met jezelf, zodat de energie in je lichaam, ziel en geest weer kan gaan stromen. Je komt bij jezelf - fysiek, persoonlijk, sociaal en spiritueel.

Wie gingen je voor?

Veel van mijn cliënten zeggen over hun ontwikkelingsproces: "Het voelt alsof ik opnieuw ben geboren". Wat ik ook vaak terug hoor, is dat mensen zich meer compleet, meer een geheel voelen. Ze zeggen dan: "Voorheen was ik er maar half en kostte alles heel veel energie. Nu ben ik er gewoon en weet ik vaak intuïtief hoe ik het beste kan reageren op een situatie. Het stroomt veel meer vanzelf, waardoor ik me veel minder gespannen en moe voel. Ik hoef niet meer zo hard te werken voor alles. Daardoor voel ik me veel meer ontspannen en ook veel zelfverzekerder. Ik zit veel beter in mijn vel, zowel lichamelijk als emotioneel en mentaal". Bij de meeste cliënten nemen lichamelijke klachten af, of verdwijnen zelfs helemaal. 

Foto's

Libra Yoga en Yogatherapie in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Do in yoga
Hatha yoga
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Therapeutisch
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Assisted Yin
Ayurvedische massage
Business yoga
Focusing, Emotion Focussed Therapy (EFT), ZelfKennisMethode (ZKM)
Individuele gesprekstherapie
Mindful Coaching
Mindfulness trainingen
Persoonsgerichte psychotherapie, Focusing, Emotion Focussed Therapy (EFT), ZelfKennisMethode (ZKM)
Reiki
Relatietherapie
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Libra Yoga en Yogatherapie


Stationsplein 99-254 1703 WE Heerhugowaard
0725824380 Klik om te bellen