Life-Force


Uitterweert, 2 1 6932 ML Westervoort
+31647091222 Klik om te bellen

Over Life-Force

Leren hoe jij op eigen kracht je gezondheid en kwaliteit van leven kunt verbeteren.

Dat is waar het bij ons om draait. Wij geloven in het zelf-helend vermogen van mensen en de kracht van yoga en mindfulness om dit zelf-helend vermogen te versterken. We gebruiken gebruiken mind-body methodes die wetenschappelijk bewezen en onderbouwd zijn. Vanuit het Rijnstate ziekenhuis en omliggende artspraktijken worden mensen naar ons doorverwezen. 

Meer over Life-Force:

Life-Force is het initiatief van medisch bioloog Dr. Peter Haima. Peter over zijn bedrijf: In 2011 werd ik getroffen door keelkanker. Na een intensieve bestraling en operaties, kwam ik in aanraking met yoga als herstelmethode. Ik was zeer verrast hoe mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid enorm verbeterde door deze mind-body methode. Mijn passie is 'mensen leren en inspireren hoe ze op eigen kracht hun gezondheid en kwaliteit van leven kunnen verbeteren - door yoga, mindfulness en yoga therapie.

Life-Force en haar docenten/therapeuten geloven in " Integrative medicine". Hierin wordt reguliere zorg gecombineerd met aanvullende methodes die bewezen effectief en veilig zijn. Eén geïntegreerde geneeskunst om het zelf-helend vermogen van de mens te versterken, lichaam en geest te kalmeren en te helen. Life-Force Yoga werkt daarom samen met ziekenhuis Rijnstate en vanuit het Integrative Medicine spreekuur worden mensen met kanker naar ons doorverwezen.

Wat kan Life-force je bieden?

  • Herstel Yoga groepslessen voor chronische klachten (rug, COPD, Parkinson, burn-out, hart & vaatklachten...).
  • Herstel Yoga bij kanker, individuele therapie sessies en groepslessen. deze therapie wordt gedaan na doorverwijzing door arts of het integrative medicine spreekuur Rijnstate 
  • Mindfulness training bij stress en burn-out lachten. Deze training wordt vergoed door vele zorgverzekeraars.
  • Hatha Yoga groepslessen voor jong en oud. We bieden yoga voor jong tot oud, voor mensen met of zonder gezondheidsklachten. Welke les je ook kiest, na afloop voel je je helemaal ZEN.

Wie gingen je voor?

ENKELE ERVARINGEN:

  • Herstel Yoga: "Door herstel yoga zijn mijn hoge bloeddruk klachten sterk verminderd, mijn medicatie moest omlaag."
  • Mindfulness: "In juni de mindfulness training afgerond bij Peter. Ik kijk terug op een mooie ervaring. Ik heb veel aan de training gehad en nu nog steeds. Ik ervaar meer rust in mijn dagelijks leven en het lukt mij veel beter om los te laten."
  • Yoga & Mindfulnes: "De lessen bij Peter hielpen me een naderende burn-out te voorkomen. Ik ben de afgelopen 2 jaar geen dag ziek thuis geweest."
  • Hatha Yoga: Met een vol hoofd kwam ik op de fiets aan. Ik had een bewogen start van de dag. Al snel lukte het mij om mijn gedachtenspinsels even te laten voor wat ze waren. Door de prettige en deskundige manier van begeleiden van Peter kon ik steeds meer de ontspanning vinden. Het ervaren van de rust in mijn ademhaling en de bewustwording van mijn lichaam waren een eye-opener voor mij. Het was geen zweverig gedoe, integendeel. Na een uur voelde ik mij ontspannen en relaxed.

Foto's

Yoga is een “mind-body medicijn”; de beoefening heeft een diepe helende werking op lichaam, geest en ademhaling.

Life-Force in het kort

Diensten

Coaching
Hatha yoga
Mindfulness
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Ademtherapie
Herstel yoga bij chronische klachten
Mindfulness trainingen
Yoga bij kanker
Yogatherapie

Onze locatie

Life-Force


Uitterweert, 2 1 6932 ML Westervoort
+31647091222 Klik om te bellen