Lilly van Viegen | Praktijk voor Yoga Therapie


De Blieckstraat 105 3572 WB Utrecht
0651757269 Klik om te bellen

Over Lilly van Viegen | Praktijk voor Yoga Therapie

Meer over Lilly van Viegen | Praktijk voor Yoga Therapie:

Lilly van Viegen is yoga therapeut, yogadocent en reiki master practitioner.

Als yoga therapeut begeleid ik mensen om hun doel te bereiken. Of dat nu bijvoorbeeld het verminderen van lichamelijke pijn is, het verbeteren van de concentratie, de bedrijfsvisie bepalen of het beoefenen van compassie voor jezelf of anderen. Met Yoga Therapie breng je je lichaam weer in harmonie met behulp van de oeroude wijsheden van de Elementenleer en de natuur. De natuurkracht in je lichaam herontdekken – dat is yoga voor mij.

Voor wie is Yoga Therapie?

Voor iedereen die zijn of haar algemene gezondheid wil versterken, last heeft van terugkerende pijn, chronische pijn of voor een emotionele uitdaging staat. Daarnaast is yoga therapie een prachtige manier om de subtiele zaken in het leven aan te pakken. Bijvoorbeeld het stimuleren van creativiteit, compassie of het doorbreken van hardnekkige patronen. Scroll verder naar beneden voor meer informatie.

Wat kan Lilly van Viegen u bieden?

Met Yoga Therapie breng je je lichaam en geest weer in harmonie. Met speciaal geselecteerde yoga houdingen uit de klassieke Hatha yoga, ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken brengen de Vijf Elementen waaruit je subtiele lichaam bestaat in balans. Ik bied onder andere begeleiding bij:

  • lichamelijke pijn
  • emotionele uitdagingen
  • chronische ziektes en pijn

Hoe werkt Yoga Therapie?

In Yoga Therapie gebruik ik de Oosterse geneeswijzen van de vijf elementen om klachten en pijn te verminderen en te verhelpen. Het wordt dan ook Elemental Yoga Therapy genoemd. Het lichaam is opgebouwd uit Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether. Door middel van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie breng je de elementen weer in harmonie. Dit werkt via de energiekanalen – ook wel meridianen genoemd – die in contact staan met de organen. De werking van de organen verbetert en de energie komt weer in balans. Zo kun je dus de algehele gezondheid verbeteren, maar ook langdurige klachten aanpakken. Je voelt je vitaler, creatiever, hebt meer energie, klachten verminderen en je hebt de ruimte om energie te besteden aan wat jij op dit moment belangrijk vindt.

Foto's

Lilly van Viegen Praktijk voor Yoga Therapie

Lilly van Viegen | Praktijk voor Yoga Therapie in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Opleidingen
Reiki training
Workshops en arrangementen
Yoga

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Yogatherapie

Artikelen

Yoga voor een gezonde rug

oga voor een gezonde rug Elke 2e zondag van de maand, 10:00 uur, De Yogaschool Utrecht Iedere tweede zondag van de maand geef ik een speciale yogales voor de rug en wervelkolom bijDe Yogaschool Utrecht. Deze...

Onze locatie

Lilly van Viegen | Praktijk voor Yoga Therapie


De Blieckstraat 105 3572 WB Utrecht
0651757269 Klik om te bellen