Manon Koster Yoga & Yogatherapie


's-Gravenstraat 59 4567 AB Clinge
+31 6 1419 6973 Klik om te bellen

Over Manon Koster Yoga & Yogatherapie

Waarom is Manon Koster Yoga & Yogatherapie de beste keuze voor jou?

Voel je goed met yoga! Het is mijn missie om meer mensen ervan te overtuigen dat yoga een positieve invloed kan hebben op de gezondheid. Je goed voelen door yoga; dat is het doel van al mijn privésessies, groepslessen en workshops. Yogatherapie is een combinatie van yoga, ademhaling en bewustwording van het eigen lichaam. Deze vorm van yoga is bijzonder geschikt voor mensen met lichamelijke pijn en/of spanningsklachten. Het helpt lichaam en geest weer in balans te komen. Yogatherapie werkt holistisch rond lichamelijke klachten. Dit houdt in dat niet enkel naar de specifieke klacht of pijn gekeken wordt, maar naar jou als geheel. Met yogatherapie herstel je de balans in je lichaam en geest waardoor pijnklachten verminderen, je beter kunt ontspannen en lekkerder in je vel komt. Ik werk zowel vanuit Hulst (NL) als Sint-Niklaas (BE).

Meer over Manon Koster Yoga & Yogatherapie:

Ruim 15 jaar geleden maakte ik kennis met yoga en ik kan wel zeggen dat het mijn leven enorm veranderd heeft. Yoga werd mijn passie en ik probeerde veel verschillende richtingen uit. Van rustige Yin yoga tot intensieve yogavormen, zoals Bikram. Toen ik 5 jaar geleden werd aangereden verliep mijn herstel moeizaam en (te) langzaam. Ik deed trouw alle oefeningen en voerde zeer precies alle revalidatietechnieken uit, maar voor mij was dat niet genoeg. Ik begon te zoeken naar yoga-oefeningen om mijn herstel te ondersteunen en volgde workshops van o.a. Sadhguru: een van India's meeste bekende yogi's en spirituele leiders. Ik stond versteld van de invloed die yoga had op mijn gezondheid en lichamelijke klachten. Op dat moment besloot ik een opleiding tot Hatha yogadocent te gaan volgen en niet lang daarna volgde ik ook mijn opleiding tot Yogatherapeut. In eerste instantie deed ik dit om mijn herstel te bevorderen. Maar ik ontdekte ook hoe enorm happy ik werd van het lesgeven. Ik besloot er helemaal voor te gaan en wil mijn yogapassie graag delen met anderen en mensen inspireren. Mijn missie is dat jij beter in je vel komt, minder klachten ervaart en je goed voelt dankzij yogatherapie.

Wat kan Manon Koster Yoga & Yogatherapie je bieden?

Yogatherapie gaat diep. De sessies zijn 1-op-1 waardoor je ruimschoots de aandacht krijgt voor je klachten en vragen. Yogatherapie gaat ook een stuk dieper dan bijvoorbeeld een privé yoga sessie. Al na 1 of 2 sessies kun je een verandering ervaren: je hebt minder pijnklachten, kunt zelf de pijnklachten beter onder controle houden, zit beter in je vel en voelt je meer ontspannen. Doordat je leert wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen, ben je minder afhankelijk van therapeuten en behandelaars. In de eerste sessie proberen we helder te krijgen waaraan je behoefte hebt, waaraan je wilt werken en wat jouw doelen zijn. Ook krijg je meer uitleg over wat yogatherapie precies is en voor jou kan betekenen. In deze sessie maken wij ook een start met het opstellen van een voor jou op maat gemaakt programma. Dit programma kan bestaan uit: • Yoga houdingen • Ademhalingsoefeningen • Meditatie en/of mindfulness technieken • Tips voor gezonde voeding en leefstijl In vervolgsessies bespreken we de oefeningen die je thuis hebt gedaan en verfijnen wij die waar nodig. Je krijgt (eventueel) aanvullende/nieuwe opdrachten/houdingen, waarmee je thuis weer aan de slag gaat.

Foto's

Namasté

Manon Koster Yoga & Yogatherapie in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Hatha yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra

Therapieën

Business yoga
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Manon Koster Yoga & Yogatherapie


's-Gravenstraat 59 4567 AB Clinge
+31 6 1419 6973 Klik om te bellen