Marion Meuffels


St. Gerardusplein 21 5644 NG Eindhoven
06 42413934 Klik om te bellen

Lichaamsgerichte yogatherapie in 1 op 1 traject
Gespecialiseerd in stress gerelateerd klachten
Meer dan 25 jaar ervaring in yoga en mindfulness

Over Marion Meuffels

Wat is Natural Alignment?

Natural Alignment van Marion Meuffels verzorgt yogaretraites, workshops en individuele yogatherapie. Na meer dab 25 jaar is Marion gestopt met haar studio AnahataYoga in Eindhoven en is vanaf begin 2022 begonnen met met Natural Alignment. Vanuit Natural Alignment leer je hoe je de shift kunt maken van hoofd naar lichaam. Het landen in je lijf geeft meer ontspanning, rust en ruimte. Je leert je meer afstemmen op je ware natuur en van daaruit andere keuzes te maken. Dat is Natural Alignment.

Waarvoor kun je bij Natural Alignment terecht?

Marion is gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga en Therapie. Dit is een vorm van yoga waarbij de wervelkolom centraal staat. Ook wel yoga voor je rug genoemd. De therapeutische yoga wordt ingezet voor klachten aan schouders, nek, rug maar ook stressgerelateerd klachten en aspecefieke klachten kunnen heel goed aangepakt worden met deze therapeutische yoga vorm.

Lichaamgerichte therapie vanuit de Critical Alignment Yoga kun je zien als een fysiek en mentaal veranderingsproces, waarbij stapsgewijs gewerkt wordt aan verbetering van de klachten door middel van ontspanning, mobiliteit en krachtsopbouw.

Hoelang duurt zo'n traject

De lengte van het traject is afhankelijk van de aard en intensiteit van de klachten. En afhankelijk van de manier waarop je jezelf en de oefeningen die worden aangereikt in de sessie benadert. Ook de mogelijkheid om buiten de sessie ermee aan de slag te gaan is van invloed. Je krijgt zeker inzicht en tools om op een andere manier met jezelf en je klachten om te gaan en om terugval te voorkomen. De benadering vanuit mindfulness en non-dualiteit is geintegreerd in het werken met het lichaam, de adem en de tools in CAY.

Wat is het resultaat?

Het resultaat kan zijn dat het lichaam meer in balans komt, de adem vrijer en ruimer wordt en makkelijker kan circuleren. Hierdoor gaat bewegen moeitelozer.

Landen in je lijf

Foto's

Marion Meuffels in het kort

Diensten

Coaching
Critical alignment yoga
Hatha yoga
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga

Therapieën

Ademtherapie
Mindful Coaching
Natuurcoaching
Non duale coaching
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Marion Meuffels


St. Gerardusplein 21 5644 NG Eindhoven
06 42413934 Klik om te bellen