New Life Yoga


Scheglaan 12 2718 KZ Zoetermeer
0638750258 Klik om te bellen

Over New Life Yoga

Wie is het gezicht achter New Life Yoga?

Mijn naam is Margo Geelhoed, ik ben eigenaar van New Life Yoga. Net als jij weet ik alles van stressvolle en onrustige tijden. Ik kwam er achter dat de manier waarop ik omging met stress en emoties niet gezond voor mij was. Het zorgde ervoor dat ik niet meer goed voor mezelf zorgde en ook geen tijd meer nam voor Yoga, met als gevolg dat ik met een burn-out thuis kwam te zitten. Tijdens mijn herstel koos ik ervoor om een opleiding te volgen tot gezondheids- en lifestyle coach en ik begon weer actief met Yoga. Ik merkte naast alle lichamelijke voordelen dat ik ook weer meer rust in mijn hoofd kreeg. Ik leerde ontspannen, wat compleet nieuw voor mij was. Naast mijn opleiding tot gezondheids- en lifestyle coach, heb ik ook een RYT200 opleiding Power/Ashtanga Yoga bij Dasra afgerond. Tijdens het volgen van deze opleiding merkte ik hoe leuk ik lesgeven eigenlijk vond. Ondertussen heb ik meerdere Yoga opleidingen en bijscholingen gevolgd waaronder de opleiding tot Yogatherapeut en Coach. Ik geef in mijn praktijk en op locatie diverse groepslessen, Personal Yoga, BedrijfsYoga en ben daarnaast ook Yogatherapeut en Coach.

Waarvoor kun je bij New Life Yoga terecht?

Bij New Life Yoga geven we een divers aanbod aan Yogalessen die gegeven worden door verschillende docenten. Wil je bijvoorbeeld een groepsles, een 1-op-1 Yogales of zelfs online meedoen met een Yogales? Wij kunnen je hierbij helpen! Wij bieden de volgende lessen aan:

 • Easy (flow) Yoga
 • Slow (flow) Yoga
 • Yin Yoga
 • Restorative Yoga
 • Yoga Nidra
 • Meditatie
 • StoelYoga
 • BuitenYoga
 • Live Online Yoga
 • BedrijfsYoga
 • Personal Yoga

Wil je meer informatie over een les of ben je geïnteresseerd in een les en wil je je hier direct voor inschrijven? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Wat voor workshops bieden wij aan?

Je kunt bij New Life Yoga ook terecht voor allerlei leuke workshops en specials. Zo bieden wij een Volle Maan Ritueel, Klankconcert, Yin Myofascia Release en een Yoga groepswandeling aan.

 • Het Volle Maan Ritueel 1x per maand gegeven. Tijdens het ritueel wordt geleerd hoe je kunt leven volgens het ritme van de maancyclus. We maken hier gebruik van verschillende (sjamanistische) rituelen en combineren dit met Yoga en meditatie.
 • Een klankconcert is een ontspannen belevenis waarbij je lichaam als het ware gemasseerd wordt door akoestische vibraties. Tijdens een klankconcert maken wij gebruik van diverse instrumenten, zoals kristallen klankschalen, rainsticks, oceandrums en de Pakistaanse harp.
 • Bij een Yin Myofascia Release worden (tennis)ballen gebruikt om je fascia los te maken. Het zorgt ervoor dat fysieke en energetische blokkades worden opgeheven, door op specifieke punten druk uit te oefenen.
 • Tijdens een Yoga groepswandeling ga je in een groep volwassenen buiten wandelen. Buiten Yoga en meditatie uitoefenen helpt niet alleen goed tegen stress, maar zorgt er ook voor dat je zintuigen geprikkeld worden. Je wordt meer bewust van alles dat om je heen gebeurt.

Waarom kies je voor New Life Yoga?

Bij New Life Yoga helpen we je te ontspannen en vind je de oorzaak van je onrust. Door ons diverse aanbod aan lessen en workshops is er voor iedereen iets passends te vinden. Of je nou 1x in de week lekker wilt ontspannen tijdens een groepsles, of juist vaker in week een personal Yogales wil. Bij New Life Yoga ben je aan het juiste adres.

Wil je je inschrijven voor 1 van onze lessen of wil je meer informatie over de lessen? Bekijk dan gerust onze website of neem contact met ons op!

Voor een krachtig lichaam en een ontspannen geest

Foto's

New Life Yoga in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Business yoga
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

New Life Yoga


Scheglaan 12 2718 KZ Zoetermeer
0638750258 Klik om te bellen