New Life Yoga


Oude Haven 37 2871 DH Schoonhoven
06 38750258 Klik om te bellen

Over New Life Yoga

Yogatherapie en Ademcoaching


Bij New Life Yoga in Schoonhoven kan je terecht voor gespecialisseerde hulp. Bij Yogatherapie ontdek je in een persoonlijk programma de taal van je lichaam. Persoonlijk afgestemde houdingen, meditaties, ademtechnieken en coaching maker je energieker, blijer en gezonder. Je gaat meer ontspannen door het leven en kan uitdagingen weer aan.

Ademcoaching krijgt steeds meer aandacht. Door de hoeveelheid stress gerelateerde klachten is er meer behoefte aan manieren om te ontspannen. Onze adem is magisch en bijzonder en hebben we altijd bij ons. We ademen met ons lijf. Ademen heeft invloed op hoe we denken en voelen. Adem je vrij en ontspannen, dan leef je ook vrij en ontspannen. Ademcoaching kan je hierbij helpen.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie vind je op de website. Je kan ook direct telefonisch contact met mij opnemen.

Liever een groepsles?


Bij New Life Yoga in Zoetermeer worden diverse Yogalessen gegeven door verschillende docenten. De volgede lessen zijn ook online te volgen.

  • Easy (flow) Yoga
  • Slow (flow) Yoga
  • Strong (flow) Yoga
  • Yin Yoga
  • Restorative Yoga
  • Yoga Nidra
  • StoelYoga

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd en wil je je direct inschrijven? Bekijk dan onze website of neem contact met mij op.

Waarom kies je voor New Life Yoga?

Bij New Life Yoga helpen we je te ontspannen en vind je de oorzaak van je onrust. Door het diverse aanbod is er voor iedereen iets passends te vinden. Of je nou 1x in de week lekker wilt ontspannen tijdens een groepsles, of juist gespecialiseerde hulp nodig hebt. Bij New Life Yoga ben je aan het juiste adres.

Wil je je inschrijven voor 1 van de lessen of wil je meer informatie? Bekijk dan de website of neem contact met mij op!

Wie is het gezicht achter New Life Yoga?


Mijn naam is Margo Geelhoed, ik ben eigenaar van New Life Yoga. Net als jij weet ik alles van stressvolle en onrustige tijden. Ik kwam er achter dat de manier waarop ik omging met stress en emoties niet gezond voor mij was. Het zorgde ervoor dat ik niet meer goed voor mezelf zorgde en ook geen tijd meer nam voor Yoga. Het gevolg was dat ik met een burn-out thuis kwam te zitten.

Tijdens mijn herstel koos ik ervoor om een opleiding te volgen tot gezondheids- en lifestyle coach. Ook begon ik weer actief met Yoga. Ik merkte naast alle lichamelijke voordelen dat ik ook weer meer rust in mijn hoofd kreeg. Ik leerde ontspannen, wat compleet nieuw voor mij was. Naast mijn opleiding tot gezondheids- en lifestyle coach, heb ik een RYT200 opleiding Power/Ashtanga Yoga bij Dasra afgerond. Tijdens het volgen van deze opleiding merkte ik hoe leuk ik lesgeven eigenlijk vond.

Ondertussen heb ik meerdere Yoga opleidingen en bijscholingen gevolgd en ben ik gediplomeerd Yogatherapeut en Ademcoach. Ik geef in mijn praktijk in Zoetermeer en op locatie diverse groepslessen, Personal Yoga en BedrijfsYoga. Daarnaast ben ik als Yogatherapeut en Ademcoach werkzaam in de zowel de omgeving van Zoetermeer als Schoonhoven.

Foto's

New Life Yoga in het kort

Diensten

Coaching
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Power / vinyasa yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Ademtherapie
Business yoga
Mindfulness trainingen
Reiki
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

New Life Yoga


Oude Haven 37 2871 DH Schoonhoven
06 38750258 Klik om te bellen