Nyingma Centrum Nederland


Reguliersgracht 25 1017 LJ Amsterdam
0206205207 Klik om te bellen

Over Nyingma Centrum Nederland

Oude wijsheid - Moderne toepassingen. Cursussen / Workshops / Retraites. Meditatie / Kum Nye yoga / Werk als pad naar Vervulling / De kracht van Schoonheid / Boeddhistische Studie en Beoefening / Tibetaanse Taal en Literatuur

In ons centrum in hartje Amsterdam, een stille oase in de gezellige drukte van de stad, kun je losse lessen meditatie en yoga volgen, maar ook vele cursussen, workshops en retraites. Kijk op onze website onder 'brochures' voor een volledig overzicht.

Hier enkele cursussen uitgelicht:

  • Kum Nye yoga voor 50+ (dinsdagen van 10:00-11:30). Kum Nye yoga is een hele langzame en heilzame vorm van yoga. Door middel van Kum Nye komen we in contact met ons lichaam en leren wij daadwerkelijk te voelen.
  • Medicijn Boeddha workshop (2X per jaar). De Medicijn Boeddha beoefening is er om allerlei soorten negativiteit en onzuiverheden te helen en los te laten, waaronder trauma en ziekte. In deze workshop komen we meer te weten over de beoefening en zullen we de Medicijn Boeddha ceremonie verrichten.

De Nyingmatraditie is de oudste traditie binnen het Tibetaans Boeddhisme. Hoofdlama Tarthang Tulku ontving rechtstreeks onderricht van vooraanstaande leraren in zijn geboorteland Tibet. In 1969 bracht hij zijn traditie naar het Westen en vestigde er diverse centra waaronder
Nyingma Centrum Nederland. We hopen je daar binnenkort te mogen verwelkomen!

Foto's

Kum Nye Tibetaanse yoga

Diensten

Cursussen
Meditatie
Online Yoga
Opleidingen
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga

Onze locatie

Nyingma Centrum Nederland


Reguliersgracht 25 1017 LJ Amsterdam
0206205207 Klik om te bellen