Puur Mama


Vierlinghstraat 5d 3364 AS Sliedrecht
06-30372251 Klik om te bellen

Over Puur Mama

Waarom is Puur Mama de beste keuze voor jou?

Puur! Mama is gespecialiseerd in zwangerschapsbegeleiding en cursussen rondom vrouwzijn en moederschap. Ook worden er workshops en retreats georganiseerd voor (aanstaande) moeders. Al het aanbod zit boordevol kennis, liefde, plezier en inspiratie voor een bewust, gezond en gelukkig leven.

Meer over Puur Mama:

Het hart van Puur! Mama is de zorg voor aanstaande moeders en daarbij de liefde voor het vrouwzijn. Tijdens de zwangerschapscursussen ligt de nadruk op een ontspannen voorbereiding op de geboorte. Na de geboorte biedt Puur! Mama ruimte voor fysiek en mentaal herstel en het ondersteunen van de ontwikkeling van jezelf als moeder en die van je kindje door middel van mama & baby yoga. De insteek is bewust en natuurlijk ouderschap. Ook is er ander yoga aanbod. Te denken valt aan de cursus Your 8 weeks of Power yoga en yogalessen, workshops en retreats. Stuk voor stuk gericht op jouw ontwikkeling.

Wat kan Puur Mama je bieden?

Cursus Zwanger in Balans ,Cursus Zwanger in Balans kort en krachtig,  de eendaagse bevalcursus,  lessen zwangerschapsyoga, de cursus your 8 weeks of Power yoga,  lessen power yoga, diverse inspirerende workshops en retreats.

Wie gingen je voor?

Inmiddels zijn er al meer dan 300 Puur! Mama baby's geboren en heb ik al veel moeders voor de tweede keer bij Zwanger in Balans gezien.Verder gaan veel moeders door met Mama & Baby yoga en vervolgens naar het traject 'Your 8 weeks of power yoga'.

Omdat de Puur! Mama community steeds verder uitbreidt -inmiddels zijn er ook steeds meer vriendinnen, nichten, zussen, moeders en collega's bij aangesloten-, is het lesprogramma weer uitgebreid met (power) yoga lessen op maandag- en dinsdagavond. In het nieuwe jaar groeit Puur! Mama nog verder en komt ook de donderdagavond erbij. WIl je je ook laten inspireren en groeien in kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen? Je bent van harte welkom!

Puur Mama in het kort

Diensten

Cursussen
Hatha yoga
Mindfulness
Opleidingen
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Business yoga
Mindful Coaching

Onze locatie

Puur Mama


Vierlinghstraat 5d 3364 AS Sliedrecht
06-30372251 Klik om te bellen