Resilience, Praktijk voor Yoga en Counseling Marlie Laveaux


Beltmolen 40 6003 BW Weert
06-25258679 Klik om te bellen

Over Resilience, Praktijk voor Yoga en Counseling Marlie Laveaux

Waarom is Resilience, Praktijk voor Yoga en Counseling Marlie Laveaux de beste keuze voor u?

Het ontwikkelen van veerkracht is het belangrijkste doel van de yogapraktijk en de counselingpraktijk. Dit betekent "go with the flow". We proberen dit te bereiken via de yogalessen, via counselinggesprekken één op één of via een combinatie. Vooral bij traumatische ervaringen is dit aan te bevelen.

Meer over Resilience, Praktijk voor Yoga en Counseling Marlie Laveaux:

In de hedendaagse maatschappij wordt nog veel te weinig gekeken naar de verbinding tussen lichaam en geest. Hoe komt het dat we vaak te weinig energie hebben? Wat doen onze emoties met ons? Waar stagneert het? Vanuit het holistische principe gaan we bewustwording creëren, waarna we ons in beweging kunnen zetten voor verandering. Om dit te kunnen bereiken begeleid ik leerlingen en cliënten.

Wat kan Resilience, Praktijk voor Yoga en Counseling Marlie Laveaux u bieden?

Beweging, stroming staan garant voor het bereiken van veerkracht. De Dru-yoga staat garant voor vloeiende bewegingen. De hart-energie is hierbij heel belangrijk. Leven vanuit je hart. Zo kom je in balans; zo kom je thuis bij jezelf. Daarnaast wordt eens per maand een yoga-nidra les gegeven. Hierbij is de aandacht gericht op een diepgaande ontspanning. De yogalessen worden wekelijks in groepjes gegeven of één op één. Op de website is uitgebreide informatie aanwezig.

Wie gingen u voor?

Over het algemeen zijn mijn yogaleerlingen mensen die gevoelig zijn; mensen die open staan voor het holistische principe (lichaam en geest zijn één). Mijn streven is mensen dicht bij zichzelf te brengen, zodat ze bewustzijn creëren en persoonlijk kunnen groeien. Tevens wordt er rust gecreëerd middels ademhalingsoefeningen en wordt het lichaam steeds soepeler door de asana's (houdingen). Mijn leerlingen waarderen ieder deel van de yogales, niet in het minste een diepe algehele ontspanning aan het einde van de les. De counselingcliënten zijn mensen die een probleem in hun leven willen oplossen en waarbij ze even een steun in de rug nodig hebben. Ik help ze om daar te komen waar ze willen zijn.

Resilience, Praktijk voor Yoga en Counseling Marlie Laveaux in het kort

Diensten

Coaching
Proeflessen
Yoga
Yoga Nidra

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Relatietherapie
Yogatherapie

Onze locatie

Resilience, Praktijk voor Yoga en Counseling Marlie Laveaux


Beltmolen 40 6003 BW Weert
06-25258679 Klik om te bellen