Rondom Mama


van Swietenstraat 3 5707 EN Helmond
0638311055 Klik om te bellen

Over Rondom Mama

Waarom is Rondom Mama de beste keuze voor jou?

Rondom Mama biedt meerdere zwangerschapsyoga cursussen aan die jou helpen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen de bevalling in te gaan. Complete cursus (8 bijeenkomsten van 75 min) Korte cursus (4 bijeenkomsten van 75 min) Privé cursus/parnerles ( 1 of 2 bijeenkomsten van ieder 90 min)

Meer over Rondom Mama:

Ik ben Zwangerschaps(yoga) docent en bereid zwangere (met hun partner) voor op de bevalling op meerdere locaties; Geldrop Son Aarle-Rixtel Gemert Waar mijn bedrijf voor staat: Vanuit mijn eigen ervaring en passie begeleid ik zwangere en hun partner door middel van praktische handvatten te geven richting de bevalling, rustig te blijven d.m.v. ademhalingstechnieken om de weeën op te vangen en proberen te ontspannen d.m.v. het aanreiken van speciale massagetechnieken die welkom zijn tijdens de zwangerschap en bevalling. Uit ervaring ben ik ervan overtuigd dat mama's (in wording) leuker zijn en zich beter voelen wanneer ze eerst goed voor zichzelf zorgen.

Wat kan Rondom Mama je bieden?

Op een luchtige manier informatie overbrengen, zonder zweverig gedoe. De les is een combinatie van theorie, lichte strekkingen, ontspanning en ademhaling. Met als doel dat cursisten na afloop van de cursus met alle vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. Ze hebben er in ieder geval alles aan gedaan. Hun rugzak zit vol en ze kunnen er uit pakken wat op dat moment nodig is.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn zwangere dames in de leeftijd van 26-40 jaar. Zij komen uit Helmond, Gemert, Beek en donk, Aarle-Rixtel, Son, Eindhoven, Geldrop en Heeze. Dat met met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. In de feedback hoor en lees ik terug dat dit goed lukt en dat ze mij als persoon een fijn en warm mens vinden met een fijne stem.

Foto's

Portret foto

Rondom Mama in het kort

Diensten

Do in yoga
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie

Onze locatie

Rondom Mama


van Swietenstraat 3 5707 EN Helmond
0638311055 Klik om te bellen