Studio Souplesse


Kelderstraat 41 6171 GA Stein
06 55896361 Klik om te bellen

Over Studio Souplesse

Waarom is Studio Souplesse de beste keuze voor jou?

Bewust leven, bewust bewegen. Bij Studio Souplesse kijken we naar het geheel. Want jij bent ook een geheel. Jij bent de som van je fysieke voorkomen, je karakter, je omstandigheden, je geschiedenis en wat er zich in je hoofd afspeelt. Daarom kun je bij Studio Souplesse diverse soorten yogalessen en Mindfulness volgen, meer en minder intensief. Zonder zweverig gedoe, zonder dat je aan voorwaarden hoeft te voldoen. Je hoeft alleen maar naar de les te komen. Studio Souplesse, al sinds 2012 dé yogastudio van Stein en omstreken. Gevestigd in een accommodatie die helemaal ingericht is voor yoga, binnen én buiten. Met vloerverwarming en energieneutraal.

Meer over Studio Souplesse:

Yoga en Mindfulness zonder zweverig gedoe, zonder dat je aan voorwaarden hoeft te voldoen. Je hoeft alleen maar naar de les te komen. Studio Souplesse, al sinds 2012 dé yogastudio van Stein en omstreken. Gevestigd in een accommodatie die helemaal ingericht is voor yoga, binnen én buiten. Met vloerverwarming en energieneutraal.

Wat kan Studio Souplesse je bieden?

De docenten volgen allemaal regelmatig bijscholing zodat ze jou het beste kunnen bieden in hun vakgebied. Wij bieden betaalbare kwaliteit. En hebben aandacht voor onze leerlingen. Daarom zijn er maximaal 17 deelnemers per les. Geen massa's mensen, waar je je een nummer tussen voelt.

Wie gingen je voor?

Onze leerlingen komen uit de regio's van de Gemeentes Stein, Beek, Meerssen, Sittard- Geleen, Lanaken, Maasmechelen en Rekem. Wij bieden jou een aangename les, ongeacht je (fysieke) mogelijkheden. En na de les, ben je ook van harte welkom voor een kop biologische fairtrade thee.

Bewust bewegen, bewust leven.

Foto's

Rachel van Beek - eigenaar Studio Souplesse

Studio Souplesse in het kort

Diensten

Coaching
Hatha yoga
Kinderyoga
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Power / vinyasa yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Assisted Yin
Business yoga
Individuele gesprekstherapie
Massage therapie
Mindful Coaching
Mindfulness trainingen
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Studio Souplesse


Kelderstraat 41 6171 GA Stein
06 55896361 Klik om te bellen