Studio Yoco


Venkelstraat 81 2034 MT Haarlem
0616685259 Klik om te bellen

Over Studio Yoco

Waarom is Studio Yoco de beste keuze voor u?

Studio Yoco helpt van binnen naar buiten. Ik ben een opgeleide Yogatherapeut die behandelt vanuit de lijn van T. Krisnamacharya. Hij was de eerste yogi die geloofde in een- op- een behandeling van cliënten waarbij een holistische benadering voorop staat. Deze holistische benadering houdt in dat alle mogelijke yoga-tools (mantra, mudra, pranayama, asana, prathahara, dyana en voedings- en leefstijladvies) worden ingezet om de cliënt te helpen bij de klacht. Mijn behandeling vereist altijd een actieve inzet van de cliënt, omdat ik non-invasief te werk ga. De cliënt creëert zelf de verandering door gebruik te maken van de tools die ik aanreik. De yogatherapie werkt daarom zeer snel, maar is ook effectief in het doorbreken van patronen waardoor de klacht in eerste instantie is ontstaan. Zo wordt de oorzaak van de klacht aangepakt en kan een cliënt volledig van zijn klacht afkomen.

Meer over Studio Yoco:

Studio Yoco is een eenmansbedrijf van Noortje Meulenkamp. Ik geloof in de kracht van individuele yogatherapie om fysieke, mentale en emotionele problemen bij mensen op een zachte, maar doeltreffende manier op te lossen. Studio Yoco staat voor een doeltreffende therapie als u al alles geprobeerd heeft. De kracht van de therapie is dat de cliënt zelf aan het werk gaat met simpele maar doeltreffende oefeningen die het probleem op een geheel andere wijze benadert. Studio Yoco staat voor veiligheid, zachtheid en doeltreffendheid.

Wat kan Studio Yoco u bieden?

Bij Studio Yoco gaan we uitgebreid met uw klacht aan het werk. U vult eerst een algemene vragenlijst in, waarna een intake volgt. Aan de hand hiervan maak stel ik een persoonlijke practice voor u op afgestemd op uw klacht. Hierbij kan ik gebruik maken van verschillende yoga-tools. Ook geef ik u voedings- en leefstijladvies. U gaat vervolgens met uw practice aan de slag door deze elke dag te doen. Na een week is er een kort overleg over de voortgang. Na een maand komt u terug om de practice aan te passen of een geheel nieuwe practice te krijgen. Het minimaal aantal afspraken is daarom 3 keer.

Wie gingen u voor?

Ik behandel cliënten met allerlei klachten. Mentaal, fysiek of emotioneel. Deze sessies zijn vooral geschikt voor mensen met de volgende klachten en/of blessures: astma, rug- en schouderpijn, bot- en gewrichtspijn, depressie, diabetes, maag- en verteringsproblemen, slaapproblemen, zwaarlijvigheid, huidaandoeningen (eczeem, uitslag etc.), stress- en burnout symptomen, kanker (ondersteuning tijdens of na behandeling), epilepsie, zwangerschapsproblemen, menopauze klachten, fibromyalgie Ik streef ernaar dat de klacht verdwijnt of dat u een manier vindt tijdens de therapie om met de klacht om te gaan (waardoor hij ook vaak vanzelf verdwijnt). Mijn klanten waarderen mijn integriteit en de effectiviteit van de behandeling. Veel klanten zijn onder de indruk hoe snel iets kan worden aangepakt met een paar simpele oefeningen.

Foto's

Studio Yoco in het kort

Diensten

Online Yoga
Yoga

Therapieën

Ademtherapie
Yogatherapie

Onze locatie

Studio Yoco


Venkelstraat 81 2034 MT Haarlem
0616685259 Klik om te bellen