studio Yoga suits you


Oude Sluis 14 3433 ZC Nieuwegein
0645732344 Klik om te bellen

Over studio Yoga suits you

Waarom is studio Yoga suits you de beste keuze voor jou?

Yoga suits you, yoga past bij jou, bij jou en bij jou. Voor iedereen is de les toegankelijk. Iedere cursist doet mee op zijn eigen niveau. Beginner of gevorderden samen in de les. Het maakt niet uit, blijf binnen je eigen grenzen en leer je grenzen respecteren.

Meer over studio Yoga suits you :

Studio Yoga suits you is een ruime lichte studio gevestigd in hartje Vreeswijk. Het is een eenmanszaak. Wel zijn er regelmatig gast-docenten voor workshops en trainingen. De drijvende kracht achter Studio Yoga suits you zijn de kleine groepen en persoonlijke aandacht.

Wat kan studio Yoga suits you je bieden?

Studio Yoga suits you geeft hatha yoga lessen volgens de Saswitha stijl. Alle oefeningen worden gedragen door de adem. De adem is de dragende kracht in de beleving van de yoga. De lessen worden zodanig vorm gegeven dat de cursist aan het einde van de les het gevoel van compleetheid kan ervaren. Vanuit staande, zittende en liggende oefening werken we naar de verstilling. Alle bewegingen voor- en achterovertuigingen, torsies, meditatie en ontspanning komen aan bod.

Wie gingen je voor?

Reviews van cursisten: "sinds ik yoga doe, ziet de fysiotherapeut me niet meer" "hormoonyoga heeft mijn stemmingswisselingen gereduceerd tot een kalm beekje ipv van woeste oceanen, mijn gemoed is gekalmeerd" "ik liep het bruggetje over naar de studio, en ik voel de rust al over me heen komen"

Foto's

studio Yoga suits you in het kort

Diensten

Cursussen
Hatha yoga
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Ayurvedische massage
Massage therapie
Mindfulness trainingen

Certificeringen

500h Teacher Training

Onze locatie

studio Yoga suits you


Oude Sluis 14 3433 ZC Nieuwegein
0645732344 Klik om te bellen