Vitaal Yoga Sliedrecht


Thorbeckelaan 102 3362 BV Sliedrecht
0624247259 Klik om te bellen

Over Vitaal Yoga Sliedrecht

Waarom is Vitaal Yoga Sliedrecht de beste keuze voor u?

Vitaliteit is niet alleen met voeding en flink bewegen te realiseren. Ontspanning, mindfulness en zelfkennis zijn ook eigenschappen die het lichaam in balans houden. Met yoga leer je deze vaardigheden. Zowel bij de yangyoga (poweryoga) als bij de yinyoga (spanningen loslaten) hebben lichaam en geest veel baat bij.

Meer over Vitaal Yoga Sliedrecht :

Mijn missie is Nederland wat fitter, energieker en gezonder te maken. Met als doel een hogere levenskwaliteit realiseren. Naast yoga, geef ik personal training, bootcamp en voedingsadviezen (BGN gewichtsconsulent ). Yoga maakt voor mij het plaatje helemaal af.

Wat kan Vitaal Yoga Sliedrecht u bieden?

Naast groepslessen is daar ook de mogelijkheid om privélessen met voedingsadvies en mindfulness te boeken. Vooral mensen die tegen een burnout lopen hebben hier veel baat bij.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten komen uit omgeving Alblasserwaard. Maar soms ook daar buiten. Zij willen allemaal een gezonder en vitaler leven waardoor hun levenskwaliteit verbeterd. Ook werk ik samen met bedrijfsartsen en een psycholoog om de persoon weer productief te laten zijn. De yoga is voor iedereen die even uit het hoofd en in het lichaam wilt zijn.

Foto's

Vitaal Yoga Sliedrecht in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Proeflessen

Therapieën

Yogatherapie

Onze locatie

Vitaal Yoga Sliedrecht


Thorbeckelaan 102 3362 BV Sliedrecht
0624247259 Klik om te bellen