Yoga Academy You are the Buddha


Gravinnen van Nassauboulevard 37 4811 BN Breda
06 51350547 Klik om te bellen

Post-Covid Yoga Experts in Breda
Individueel & Groepstherapie Aanbod
Gelegen in Station Breda: Gemak & Toegang

Over Yoga Academy You are the Buddha

Yoga Academy "You Are The Buddha": Een Oase van Herstel en Groei in Hartje Breda


Wie zijn wij?
Yoga Academy "You Are The Buddha", gelegen in het levendige treinstation van Breda, is een toevluchtsoord voor iedereen die streeft naar herstel, groei en balans in hun leven. Opgericht vanuit een passie voor de helende kracht van yoga en mindfulness, is onze academy gewijd aan het ondersteunen van individuen op hun pad naar welzijn, met een bijzondere focus op herstel na COVID.

Onze Missie
Geïnspireerd door de eeuwenoude wijsheid van yoga en de meest recente inzichten uit de mindfulness praktijk, zijn we dit werk begonnen om een brug te slaan tussen traditionele yogatherapie en moderne levensstijluitdagingen. Onze missie is om een ondersteunende en helende omgeving te bieden waar iedereen, ongeacht hun ervaringsniveau, de voordelen van yoga en mindfulness kan ervaren.

Wat Bieden Wij?
Bij Yoga Academy "You Are The Buddha" kun je terecht voor een breed scala aan diensten, van individuele yogatherapiesessies tot groepsklassen en workshops. Onze specialisatie ligt in post-COVID herstel, waarbij we unieke programma's hebben ontwikkeld om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn na een infectie te herwinnen. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze sessies, ook bijvoorbeeld als je kampt met chronische pijn, burn-out en andere stressgerelateerde aandoeningen.

Waarom Zijn Wij Uniek?
Onze academy onderscheidt zich door onze holistische benadering en onze gespecialiseerde focus op post-COVID herstel. Gevestigd in station Breda, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die zoekt naar verlichting en verbetering van hun fysieke en mentale gezondheid. Wij zijn diep toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en zorg, waardoor elke sessie een stap is naar dieper herstel en persoonlijke groei.

Jouw Pad naar Herstel en Groei
Of je nu herstellende bent van COVID, worstelt met stress, of simpelweg zoekt naar manieren om je algeheel welzijn te verbeteren, bij Yoga Academy "You Are The Buddha" vind je een ondersteunende gemeenschap en de middelen om je gezondheid en geluk te cultiveren. Stap binnen in onze oase van rust en begin vandaag nog aan jouw pad van herstel en persoonlijke groei.

Ontdek de transformerende kracht van yoga en mindfulness bij Yoga Academy "You Are The Buddha" – jouw partner op het pad naar welzijn in Breda.

www.youarethebuddha.com

You are the Buddha

Foto's

Foto van yogales

Yoga Academy You are the Buddha in het kort

Diensten

Cursussen
Hatha yoga
Meditatie
Mindfulness
Opleidingen
Pilates
Power / vinyasa yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Business yoga
Mindfulness trainingen
Reiki
Yoga coaching
Yogatherapie

Certificeringen

Advanced yoga teacher training certificate

Hatha Yoga Certificate

Mindfulness trainer certificaat

Erkende Yogaschool

Certificaat Ademtherapeut

Onze locatie

Logo Yoga Academy You are the Buddha

Yoga Academy You are the Buddha

Yoga Academy You are the Buddha


Gravinnen van Nassauboulevard 37 4811 BN Breda
06 51350547 Klik om te bellen