Yoga Laña


- - 1022 XV Amsterdam

Over Yoga Laña

Yogatherapie en psychologie in Amsterdam.

Bij Yoga Lana kun je terecht met al je vragen over hoe yoga kan helpen om balans te vinden in je leven. Je werkt aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

Over Lana: Ik ben afgestudeerd in klinische psychologie en neuropsychologie (MSc.) aan de Universiteit Utrecht. Ik werk als behandelaar en heb ervaring met een breed spectrum aan problematiek. Ook ben ik aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Daarnaast ben ik gecertificeerd yogadocent. Mijn basisopleiding heb ik gevolgd bij de Arhanta Yoga Ashram in India. Verder blijf ik mij specialiseren via de opleidingen van het Svastha Yoga Therapy Programme.

Als yogadocent en psycholoog geef ik les in diverse vormen van yoga. Daarnaast geef ik verdiepende workshops, waarin je meer leert over de achtergrond van yoga en yogatherapie te leren. Ook geef ik individuele yogasessies en therapieprogramma’s op maat voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Yoga is een holistische levensstijl met verschillende elementen die je kunnen helpen om een gezonde balans, meer inzicht in jezelf en bovenal harmonie en rust in je leven te ontwikkelen. Dit is een proces dat je gedurende je leven blijft ontwikkelen, waarin ik je graag op weg help.

Als je meer wil weten over yogatherapie of een afspraak wil maken, neem dan gerust contact op via het contactformulier op mijn website.

I am your teacher in yoga; yoga is your teacher in life

Foto's

Yoga Lana

Yoga Laña in het kort

Diensten

Cursussen
Online Yoga
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Yogatherapie

Onze locatie

Yoga Laña


- - 1022 XV Amsterdam