Yoga & Mindfulness Etten-Leur


Bisschopmolenstraat 54-58 4876 AP Etten-Leur
0681363183 Klik om te bellen

Over Yoga & Mindfulness Etten-Leur

Yoga & Mindfulness Etten-Leur biedt wekelijkse meer dan 25 yoga lessen per week, 8- weekse mindfulness trainingen (MBCR/MBCT) en 6 – weekse yoga cursussen voor beginners aan, met als doel je zowel fysiek, lichamelijk als emotioneel je goed te voelen. Er is een gevarieerd aanbod aan yoga lessen; Easy Flow-, Yin Yang-, Restorative,- Zwangerschapsyoga-, Qi Gong-, Tibetaanse Helende Yogalessen & Bedrijfsyoga (ook op locatie).

Yoga Etten-Leur werkt met een team van inspirerende docenten die ieder op zijn/haar eigen wijze les geeft. Alle docenten zijn professioneel opgeleid en geven de yogalessen vanuit passie! De lessen worden gegeven vanuit twee prachtige authentieke yoga ruimten in het hartje van Etten-Leur.
De activiteiten van Yoga, Coaching & Mindfulness Etten-Leur ondersteunen je op je op pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Yoga spreekt de diepere lagen van ons lichaam aan. Coaching beïnvloedt ons denken. De ultieme combinatie van Yoga en Coaching versterkt en brengt verandering teweeg.

De lessen bestaan uit lichamelijke-, adem-, en ontspannings-oefeningen. Je leert luisteren naar je lichaam, voelen waar je grenzen liggen als je oefent. Er wordt aandacht besteed aan het waarnemen van de effecten van de houdingen, zodat de les je ontspanning en versterking brengt, maar ook evenwicht en inzicht. Alles met respect voor eigen grenzen en eigen niveau.

Yoga & Mindfulness Etten-Leur in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Business yoga
Individuele gesprekstherapie
Mindful Coaching
Mindfulness trainingen
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Yoga & Mindfulness Etten-Leur


Bisschopmolenstraat 54-58 4876 AP Etten-Leur
0681363183 Klik om te bellen