Yoga Mode Studio


Broekboomstraat 8a 7131 DW Lichtenvoorde
0682409750 Klik om te bellen

Over Yoga Mode Studio

Waarom is Yoga Mode Studio de beste keuze voor jou?

Shape your body - mind - life - 

Een van de meest diepgaande effecten van yoga is dat mensen zich comfortabel gaan voelen in hun eigen lichaam. We vormen het, maken het sterker, maar het belangrijkste is dat we er weer van gaan houden. Bij yoga draait alles om zelfliefde. We geven ons lichaam, geest en leven vorm. Ga naar www.yogamodestudio.com om alles te weten te komen over de studio.

Meer over Yoga Mode Studio:

Yoga Mode Studio staat voor het creëren van een veilige ruimte om bijeen te komen. Om te groeien als community en voor jou als individu. Mijn doel is: die ruimte te bieden waar we leren, sterker worden en vieren. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is komen. Wij zorgen voor de matten, blokken, dekens en alle andere toebehoren.

Wat kan Yoga Mode Studio je bieden?

Vinyasa Yoga is een flow yogastijl die is geïnspireerd op Ashtanga Yoga en Power Yoga. Bij Vinyasa yoga ga je van yogapose naar yogapose, waarbij je ademhaling een belangrijke rol speelt. Het verschil met Ashtanga yoga is dat er bij Vinyasa yoga geen vaste serie of volgorde van de yogahoudingen heeft. Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga die zich richt op het versoepelen en versterken van je bindweefsel en je gewrichten. We stretchen diepliggende spieren en maken het bekkengebied los, door een houding lang aan te houden en niet te bewegen zoals bij actievere vormen van Yoga. Ieder lichaam werkt anders, daarom werken we met blokken, riemen en andere hulpmiddelen om jou pose te optimaliseren. Bij Yin hoef je niet iets actiefs te doen. Juist door niets te doen gebeurt er wat. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je merken dat er ruimte ontstaat. Na afloop zul je je uitgerust voelen, zowel fysiek als mentaal. Kinderyoga Net als andere yoga worden er fysieke yogaoefeningen gedaan voor het lichaam en ademhalingsoefeningen om tot rust te komen. Bij kinderyoga is het verschil dat alles in een leuke spelvorm word gegeven vol creatieve activiteiten en verhalen. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs aan zelfvertrouwen en (lichaams)bewustzijn.

Wie gingen je voor?

De klanten van Yoga Mode Studio komen overal vandaan. Bekijk de reviews op Google of Facebook.

Foto's

Onze studio

Yoga Mode Studio in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Do in yoga
Hatha yoga
Kinderyoga
Meditatie
Mindfulness
Power / vinyasa yoga
Proeflessen
Yin Yoga
Yoga
Yoga voor ouderen

Therapieën

Business yoga

Onze locatie

Yoga Mode Studio


Broekboomstraat 8a 7131 DW Lichtenvoorde
0682409750 Klik om te bellen