Yoga Mula


Vuurdoorn 55 3224 EG Hellevoetsluis
06-13680737 Klik om te bellen

Over Yoga Mula

Waarom is Yoga Mula de beste keuze voor jou?

Yoga is voor iedereen. Dat is mijn motto. Oud of jong, gezond of problemen, er is altijd een weg in yoga. De groepsyogalessen zijn gericht op wat kan, binnen jouw eigen grenzen. Met de keus die grens voor jezelf te bepalen of dat te leren. Ik maak je weer bewust van je lichaam, de ademhaling en wat het te vertellen heeft. Bij de privé lessen staan we stil bij jouw behoefte. Rust, ontspanning of juist versterken van spierkracht of veerkracht.

Meer over Yoga Mula:

Yoga heeft ontzettend veel voor mij betekend. Voor mijn gezondheid, maar zeker ook voor het omgaan met PTSS. Mijn lichaam wil niet altijd wat ik wil, en na seksueel misbruik om jonge leeftijd ben ik lang mezelf niet geweest en ontwikkelde ik een ongezond eetpatroon. Stap voor stap heb ik inzicht gekregen en mezelf mogen ont-wikkelen. En dat is nu mijn missie, mensen bewust te maken van wie ze zijn. Niet om je te veranderen, maar om terug te keren naar jezelf. Wie ben je in werkelijkheid? Om laagje voor laagje terug te gaan naar jou.

Wat kan Yoga Mula je bieden?

De groepslessen zijn altijd in kleine groepen, maximaal 6 personen. Zo is er altijd voldoende persoonlijke aandacht voor jou. Tijdens de privé lessen kan yoga gecombineerd worden met coaching. Ik ben naast yogadocent ook holistisch leefstijlcoach en natuurvoedingsdeskundige. Deze combinatie is uniek en kan jouw helpen om je energieker te voelen. Daarnaast kan het verlichting geven bij gezondheidsproblemen zoals auto immuunziektes, krijg je inzicht in je eetgedrag en leer je door middel van yoga je eigen grenzen kennen, en die bewaken.

Wie gingen je voor?

Vrouwen weten de weg naar mijn praktijk goed te vinden. Zwangere vrouwen, omdat zij zich willen voorbereiden op de bevalling. Vrouwen met hormonale klachten, vrouwen met auto immuunziektes of trauma na seksueel misbruik. Door het inzetten van mijn kennis over yoga, en de coaching ervaren zij stuk voor stuk meer rust, meer zelfvertrouwen en meer energie. Zij vinden het prettig dat er persoonlijke aandacht is, en dat ik de tijd neem om te luisteren.

Yoga Mula in het kort

Diensten

Coaching
Hatha yoga
Meditatie
Proeflessen
Therapeutisch
Yin Yoga
Yoga Nidra
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Business yoga
Yoga coaching
Yoga leefstijl coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Yoga Mula


Vuurdoorn 55 3224 EG Hellevoetsluis
06-13680737 Klik om te bellen