Yoga Twenterand


Paterswal 12 7671 TB Vriezenveen
0546 658 275 Klik om te bellen

Over Yoga Twenterand

Ontspanning en balans zijn de kernbegrippen van Yoga Twenterand en De Kleine Hoeve. Gelegen aan de rand van de Engbertsdijks-venen wordt er letterlijk en figuurlijk ruimte geboden. Met de natuur als inspiratiebron krijgen de yogalessen een extra dimensie. Yoga is veel meer dan alleen lichamelijke oefening. Het is ook respect voor jezelf en je omgeving, aandacht voor je ademhaling, ontspanning, energie, helderheid, harmonie. Yoga Twenterand biedt yoga met beide benen in de wereld. Je beoefent yoga tijdens de yogales maar integreert de kennis en ervaring uit de lessen in je dagelijks leven.

Vanuit ons motto: 'Kiezen voor bewuste rust' bieden we een gevarieerd aanbod. Hatha-Yoga voor denkers, doeners en voelers. Yoga voor als je zwanger bent of yoga in een hangmat (Yoga Swing). Yoga in een groep of, indien gewenst of noodzakelijk, privé. Yoga voor ruiters (EquiYoga) en yogatherapie, wanneer je persoonlijke issues aan wilt gaan en op wilt lossen. Ook  Lu Jong (Tibetaanse Yoga) is inmiddels toegevoegd aan dit programma. 
Annet Schepers is tevens natuurgeneeskundig therapeut, Bach Bloesem therapeut, Gewichtsconsulent en Reconnection Practitioner. Aangesloten bij de BATC dus indien je een aanvullende verzekering hebt kun je, afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij, een deel van je consult vergoedt krijgen.
Je bent van harte uitgenodigd voor een proefles of orienterend gesprek.

Foto's

Zen op Zondag (foto: Jose Podt)

Yoga Twenterand in het kort

Diensten

Carryoga, yoga met je kindje in de draagdoek
Coaching
Cursussen
Dunstan Baby Taal
Meditatie
Proeflessen
REBOZO Massage
Yoga
Yoga Nidra
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Bach Bloesem therapie
Dorn therapie, Gewichtsconsulent
Mindful Coaching
Natuurgeneeskunde en orthomoleculaire adviezen
The Reconnection

Onze locatie

Yoga Twenterand


Paterswal 12 7671 TB Vriezenveen
0546 658 275 Klik om te bellen