Yoga-Uden


Beukenlaan 6 5409 AS Odiliapeel
0413-275707 Klik om te bellen

Hatha yoga voor kleine groepen (tot 7 personen)
Grote variatie in lessen en oefeningen
Na elke les een moment van rust met een kop thee

Over Yoga-Uden

Waarom is Yoga-Uden de beste keuze voor jou?

Yoga Uden, Goed voor lichaam en geest! Waarom yoga? Is yoga iets voor jou? Eigenlijk is yoga goed en geschikt voor iedereen. De moderne tijd eist veel van ons. Het werk levert regelmatig spanning of stress op. Bij veel beroepen is er weinig lichaamsbeweging of de beweging is erg eenzijdig. We moeten langer doorwerken en we worden ouder. Gezond zijn en gezond ouder worden met een soepel lichaam en een gezonde geest wil iedereen. Yoga kan je daarbij helpen. Veel mensen hebben echt baat bij yoga. Denk dan aan het voorkomen van rugklachten, nekklachten, maar ook verbetering van de nachtrust. Omdat het bij yoga niet alleen gaat om een gezonde manier van bewegen, maar vooral ook om het ervaren wat dit met je doet is yoga goed voor lichaam EN geest!

Meer over Yoga-Uden:

Voor yogalessen, workshops, bedrijfsyoga en yogaweekenden ben je bij Yoga Uden in Odiliapeel aan het juiste adres. Katinka Veldhuizen geeft er elke week nieuwe inspirerende hatha yogalessen. Daarbij worden telkens andere delen van het lichaam geactiveerd en gestimuleerd. De lessen worden gegeven aan groepen tot 8 personen. Katinka voltooide de vierjarige opleiding tot yogadocent bij de Yoga Academie Nederland (YAN) in Amsterdam. Zij is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN). Katinka is lid van een docententeam (Yogakring). Deze intervisiegroep oefent maandelijks en geeft elkaar tips en adviezen. Samen houden de docenten hun lessen actueel qua kennis en oefeningen. Yoga Uden, al 15 jaar een betrouwbaar adres voor yoga in Odiliapeel, Uden en omgeving! Voor meer informatie of een proefles: 0413-275707.

Wat kan Yoga-Uden je bieden?

Tijdens de yogacursus doe je oefeningen voor het hele lichaam. Het soepel en sterk maken/houden van de ruggengraat speelt daarbij een grote rol. De ruggengraat draagt immers het lichaam en vormt ook het zenuwcentrum van je lichaam. Veel mensen hebben een slechte houding, al dan niet als gevolg van zittend werk, waarbij de wervels van de ruggengraat worden samengedrukt. De yogacursus stimuleert met oefeningen je energie en versterkt de belangrijkste spiergroepen. Je verbetert je houding waardoor het lichaam beter kan functioneren. Je kunt je makkelijker bewegen en wordt soepeler. De oefeningen zijn ook goed voor de bloedsomloop, organen en klieren. De adem speelt een belangrijke rol in de lessen. Ter ondersteuning van yogaoefeningen en in afzonderlijke ademhalingsoefeningen. Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening. Voor wie? De cursus is voor iedereen die zich lekker in zijn vel wil voelen door een wekelijks uurtje beweging. Er zijn nauwelijks beperkingen die het meedoen aan de cursus verhinderen omdat uitgegaan wordt van ieders mogelijkheden. Je leert te luisteren naar je eigen lichaam zodat je kunt bewegen zonder jezelf te forceren. In de yoga gaat het niet om presteren, maar om het (leren) hanteren van je eigen grenzen.

Wie gingen je voor?

De klanten van yoga Uden komen uit de regio Uden. Zij vinden het fijn dat yoga Uden lessen geeft aan kleine groepen tot maximaal 8 deelnemers. Na afloop van de les is er gelegenheid om in alle rust een kopje thee te drinken en de ervaringen van de les te bespreken. Voor de les kan je al plaatsnemen in de yoga ruimte om de dagelijkse beslommeringen alvast los te laten voordat de les begint. Veel cursisten zijn al jaren trouwe klant en nemen regelmatig deel aan workshops en yogaweekends (al 25 keer op rij een succes). Yoga Uden bestaat al 15 jaar en een deel van de klanten komt net zo lang trouw op les. Kan een cursist een keer niet, dan is dat geen probleem. Je mag altijd gemiste lessen inhalen.

Yoga, goed voor lichaam en geest. Ontspanning zonder inspanning

Foto's

Yogadocent Katinka

Yoga-Uden in het kort

Diensten

Hatha yoga
Meditatie
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga

Therapieën

Business yoga

Onze locatie

Yoga-Uden


Beukenlaan 6 5409 AS Odiliapeel
0413-275707 Klik om te bellen