Yoga Unlimited


Manillastraat 11 3404 ER IJsselstein
06-14557135 Klik om te bellen

Over Yoga Unlimited

Waarom is Yoga Unlimited de beste keuze voor u?

Yoga Unlimited biedt privélessen yoga, ademtherapie en mindfulness bij stressgerelateerde klachten en burnout. In samenwerking met de psycholoog van gezondheidscentrum De Meridiaan in IJsselstein bestaat de mogelijkheid psychosomatische klachten te behandelen vanuit de kern. Door middel van gesprekken enerzijds en fysieke hulp middels yogatherapie anderzijds.

Meer over Yoga Unlimited:

De docent en eigenaresse van Yoga Unlimited heeft met haar sportachtergrond, kennis vanuit het bedrijfsleven en vanuit eigen ervaring rondom burnoutklachten diverse lessen en cursussen ontwikkeld die ondersteunen bij het proces naar herstel na overspanning. Als zelfstandige biedt zij groepslessen en privélessen aan consumenten, workshops en trainingen yoga, mindfulness & meditatie in B2B. Het leven verloopt niet zonder enige ups and downs. Yoga en mindfulness leert je niet om stressvrij te leven, maar om de gedachten erover te beheersen. RESET: vanuit ontspanning naar rust en stilte om thuis te komen bij jezelf.

Wat kan Yoga Unlimited u bieden?

Yoga Unlimited biedt privélessen yoga, ademtherapie en mindfulness aan mensen met stressgerelateerde klachten, hyperventilatie of burnout. Aan huis, of in de intieme studio van Yoga Unlimited in IJsselstein. Door samenwerking met een psycholoog wordt therapie op maat geboden. Een sessie is op afspraak, op een moment dat u het beste uitkomt. Oefeningen zijn eenvoudig en praktisch, geschikt voor alle leeftijden. Ervaring met yoga is niet nodig.

Wie gingen u voor?

Klanten zijn afkomstig uit de provincie Utrecht. In 2-3 sessies leert de klant beter ontspannen en dieper ademen. De klant krijgt praktische oefeningen mee die in het dagelijks leven toepasbaar zijn. Een sessie is op maat, volledig afgestemd op de specifieke vraag of behoefte van de klant. Studio Unlimited is een rustige serene ruimte aan de rand van IJsselstein/Zenderpark. De docent biedt oefeningen vanuit vakkennis en eigen ervaring.

Foto's

Yoga Unlimited

Yoga Unlimited in het kort

Diensten

Cursussen
Meditatie
Workshops en arrangementen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Individuele gesprekstherapie
Mindfulness trainingen
Yogatherapie

Artikelen

Hoe past je passie in de zakelijke markt?

Onlangs deed VYN, de Vereniging Yogadocenten Nederland, onderzoek naar yoga en het ondernemerschap. Ik was verrast te ontdekken dat slechts 9-10 % kan rondkomen van dit beroep. (bron:VYN) Een groot aantal...

Onze locatie

Yoga Unlimited


Manillastraat 11 3404 ER IJsselstein
06-14557135 Klik om te bellen