Yoga Veerkracht Raalte


het erf 11 11 8102 KE Raalte
0622254223 Klik om te bellen

Kleine groepen
Huiselijke sfeer
Persoonlijk

Over Yoga Veerkracht Raalte

Yoga Veerkracht Raalte bestaat sinds 2015. Op dit moment biedt Veerkracht vooral yinyoga en yoga nidra aan volwassenen. Er is kennis en ervaring op het gebied van kinderyoga, mindful-tieneryoga, ouder en kind/familieyoga, mama&baby yoga lessen, babymassage. Ook op scholen, bso's, campings, festivals ed kan ik lessen geven!

Nervus Vagus en Psoas: Daarnaast zijn er losse workshops te volgen over bijv de nervus vagus, de psoas en bindweefsel workshops gericht op de onder-/bovenrug. Deze zijn op dit moment ook samengevoegd in een mooie reeks van 6 lessen. Alles komt samen in deze lessen om jouw stress-systeem een boost te geven in het mogen ontspannen. Jezelf weer toestaan om je zelf "uit te zetten", je parasympatisch systeem "aan zetten". Voelen hoe het is om weer terug te zakken in je eigen lijf, je eigen grenzen beter aan te voelen, betere keuzes te kunnen maken voor jou, omdat je weer verbinding voelt met je lijf.

Persoonlijk, warm, huiselijk: De lessen worden gegeven in een fijne, warme ruimte aan huis. De groepen zijn daardoor klein en er is dus aandacht voor jou. Elke week wordt er een nieuwe les geschreven met aandacht voor de mensen die er zijn. Soms is er een heel gericht thema.

Elke les is een moment van rust en ruimte voor jouzelf. De lessen worden bezocht door mensen van 19-75 jaar, mannen en vrouwen. Zij komen vooral omdat de groep klein is en voor de persoonlijke aandacht. Je bent van harte welkom!

Jouw ma(a)tje voor yoga

Foto's

Diensten

Online Yoga
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga Nidra

Onze locatie

Yoga Veerkracht Raalte


het erf 11 11 8102 KE Raalte
0622254223 Klik om te bellen