Yoga Vira


Binnenhof 93 1354 KJ Almere
0615156959 Klik om te bellen

Over Yoga Vira

Waarom Yoga?

Iedereen heeft wel eens het gevoel niet helemaal in balans te zijn. Veel mensen hebben behoefte aan een uurtje voor zichzelf, weg van de drukte van de dag. Vaak kampen mensen met vastzittende schouders na een dag werk. Bewegen is lekker, maar niet iedereen voelt zich thuis in de sportschool. Voor iedereen die zich in een van deze dingen herkent, kan yoga een antwoord zijn.

Yoga Vira

Profiteer van de groepsenergie, met individuele aandacht, in een ongedwongen sfeer. Je werkt vanuit je eigen kunnen. Je leert je grenzen accepteren. Er is altijd aandacht voor adem, meditatie en lichaamsbewustzijn.
Met meer bewustzijn, kracht, flexibiliteit, en uithoudingsvermogen tot gevolg.

Yoga Vira biedt Traditionele tantra yoga,  milde Vinyasa Yoga en Yin Yang Yoga. Bij de serie Vrouw en cyclus is ook aandacht voor Hormoon Yoga. Daarnaast zijn er workshops. Dus hou de website en facebookpagina in de gaten.

Lessen

Op maandagavond 19.00 en 20.15 geef ik yoga les bij BanyanTree, Eeuwenweg 4-6 in Almere Buiten.

Naast deze vaste lessen zijn diverse prive lessen, groepslessen en workshops op aanvraag te boeken. Online lessen en persoonlijk advies zijn mogelijk. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Foto's

Yoga Vira in Almere

Diensten

Cursussen
Doorlopende lessen
Online Yoga
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga

Onze locatie

Yoga Vira


Binnenhof 93 1354 KJ Almere
0615156959 Klik om te bellen