YogaFeel


het Sant 15 6627 AX Maasbommel

Over YogaFeel

Waar staat YogaFeel voor?

Ik ben Tanya en eigenaar van YogaFeel. Mijn persoonlijke missie is om jou te helpen beter voor jezelf te zorgen. Bij YogaFeel staat persoonlijke aandacht dan ook voorop. Door jou een stapje terug te laten doen en je bewust te maken hoe jij je voelt, zowel fysiek, mentaal en emotioneel, leer ik je om de ruimte te nemen voor jouzelf. Ik bied je een luisterend oor, geef je persoonlijke begeleiding, een veilige plek om jezelf te zijn en maatwerk therapie, zodat jou klachten verminderen en je weer het maximale uit het leven kan halen.

Wat kan YogaFeel je bieden?

Met behulp van individuele yoga en ademtherapie help ik je bij blessures of andere fysieke klachten, vermoeidheid, benauwd zijn en spanningsklachten. Maatwerk therapie volledig afgestemd op jou behoeften en wensen. Afhankelijk van de klachten die je ervaart, zijn de oefeningen gericht op ontspanning, pijnverlichting, meer mobiliteit en zowel versterking als ontspanning van spieren. Met als resultaat dat je beter in je vel zit, meer energie zal hebben en minder of helemaal geen last meer hebt van je klachten.

Waarom kiezen voor YogaFeel

Juist de persoonlijke aandacht en de tijd die ik voor je neem, zijn de waardevolle aspecten waar YogaFeel voor staat. Heb je blessures of andere fysieke klachten, of juist mentale, emotionele of stress gerelateerder klachten? Neem een kijkje op mijn website en boek een kennismakingsgesprek of proefles.

Ervaring van klanten: "Ik had een hernia in mijn onderrug, door te veel zitten te weinig bewegen. Tanya heeft mijn enorm geholpen met een kleine op yoga gebaseerde flow aan gerichte oefeningen die perfect aansloot bij de fysiotherapeut. Ik ben er van overtuigd dat ik daardoor veel sneller ben hersteld en nu precies weet hoe herhaling te voorkomen."

Foto's

Tanya Smeets

YogaFeel in het kort

Diensten

Coaching
Meditatie
Mindfulness
Power / vinyasa yoga
Therapeutisch
Yoga

Therapieën

Ademtherapie
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

YogaFeel


het Sant 15 6627 AX Maasbommel